Салат з куркою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Картопля і курка - це ідеальне поєднання, тому не дивно, що салат з використанням цих інгредієнтів приречений на популярність. Розповім, як приготувати салат з куркою і картоплею.
Існує нескінченна кількість рецептів з використанням цих продуктів, і всі вони дуже смачні, ситні і поживні. Картопля краще використовувати невеликий, адже його нарізають часточками, але, якщо у вас великі бульби (як у мене), тоді нарізайте їх кубиками.
- Картопля - 6 штук
- Перець - 3 штуки
- Печериці відварні - 10 штук
- Арахіс в маслі - 100 грам
- Курка копчена - 100-150 грам
- Горошок консервований - 200 грам
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Зелена цибуля - 1 штука (стебло)
- Гірчичний - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки

1. Картопля в шкірці (не очищається) гарненько мою в холодній воді, потім розміщую в каструлю і заливаю холодною водою.

2. Відправляю каструлю на вогонь і відварюю до готовності (30-40 хвилин), дістаю картопля і остуджують, потім очищаю від шкірки. Паралельно відварюю гриби.

3. Для соусу: в миску кладу гірчицю, до неї додаю соєвий соус і гарненько перемішую.

4. Болгарський перець мою і розрізаю, вичищаю від насіння, а потім нарізаю кубиками. Копчену курку нарізаю шматочками, цибуля нарізаю невеликими шматочками. У миску викладаю подрібнені інгредієнти, додаю консервований горошок і арахіс в маслі, подрібнені гриби, Зелена цибуля.

5. Остиглий картопля нарізаю кубиками або шматочками довільної форми.

6. Викладаю подрібнений відварну картоплю в салатник до решти інгредієнтів.

7. Заправляю салат раніше приготовленої заправкою.

8. Гарненько перемішую всі складові і відправлю в холодильник на кілька годин.

9. Після викладаю салат на блюдо і подаю до столу як складний гарнір або самостійне блюдо.