Салат з куркою і червоною квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Салат з куркою і червоною квасолею прикрасить будь-який святковий стіл, а також буде доречним під час вечері для всієї родини. Завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів, салатик виходить соковитим і ситним.
Щоб приготувати ситний і смачний салат, додайте в нього курку і квасоля. Такий салатик обов'язково прикрасить ваш стіл. Яскраві інгредієнти не тільки корисні, але і піднімають настрій. Про те, як приготувати салат з куркою і червоною квасолею, ви можете прочитати в цьому рецепті.
- Буряк - 2 штуки
- Курка копчена - 300 грам
- Квасоля червона консервована - 300 грам
- Куряче яйце - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 1 щіпка
Візьміть шматок копченої курки, наріжте м'ясо на невеликі однакові шматочки. Якщо ви використовуєте ніжки, то спочатку відокремте м'ясо від кісток. Нарізайте курку разом з шкіркою.
Буряк вимийте і відваріть цілком до готовності. Очистіть варений буряк, натріть її на тертці. Покладіть в миску або салатник відварну буряк і копчену курку.
Відкрийте банку з червоної консервованої квасолею, злийте з неї всю зайву рідину. Квасоля перекладіть в миску до курки і відвареної буряках.
У сковороді розігрійте ложку рослинної олії. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте цибулю на рослинній олії з дрібкою цукру. Відваріть яйця, наріжте їх. Додайте цибулю і яйця до решти інгредієнтів. Заправте все майонезом, посоліть і перемішайте.