Салат з курки, селери і яблука
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вибирати, що покласти в салат -куріцу або ковбасу - то я вважатиму за краще перший варіант. Більш корисний і ситний продукт вдало поєднується як з овочами, так і з фруктами. Це ви і побачите в рецепті.
Це свіже, ситне і незвичайне блюдо сподобається всім тим, хто любить поєднання солодкого з м'ясом птиці. Кому-то воно може здатися дивним, але якщо ви спробуєте хоча б один раз, то вже не зможете відірватися. А поки запишіть собі, як приготувати салат з курки, селери і яблука. І ще ви тут знайдете виноград.
- Куряча грудка - 2-3 штук
- Стебло селери - 3 штуки
- Зелена цибуля - 3 штуки (пір'я)
- Яблуко червоне - 1 штука
- Виноград - 2 склянки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Йогурт натуральний - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 1-2 штук (гілочки)
- Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Дрібно наріжте яблуко, селера і цибулю. Додайте до них виноград половинками.
Відваріть в підсоленій воді грудку до готовності протягом 20-25 хвилин. Як тільки вона охолоне, наріжте її невеликими шматочками і додайте в салат разом з подрібненим кропом.
Зробіть заправку, з'єднавши йогурт, майонез, сік лимона, цукор, перець і сіль.
Салат перемішайте з заправкою. Смачного!