Салат із селери і яблука
(покроковий рецепт з фото)
Салат із селери з яблуком є прекрасним блюдом з здорового раціону харчування. Такі салати не тільки дуже смачні, але і вельми корисні, адже продукти в складі - справжнє джерело вітамінів.
Вживаючи блюдо хоча б кілька разів на тиждень, ви завжди будете почувати себе бадьорим і готовим до підкорення нових вершин. Додайте до до цього соковитий смажений стейк з яловичини або свинини, рибу, приготовлену в пароварці, або курку, запечену у фользі, - і отримаєте повноцінний обід або вечерю.
- Корінь селери - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Крем - 100-150 грам
- Лимонний сік - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Натріть на тертці корінь селери, перекиньте його в миску.
2. Соломкою поріжте яблуко, очистіть його від кісточок.
3. Змішайте яблуко, корінь селери, гірчицю і сметану. Приправте салат лимоном, сіллю і перцем за смаком.