Салат з капусти з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Наявність в салатах ананасів або апельсина вже нікого не дивує, чи не так? А чому б нам не додати в улюблений салат вишню і тим самим оновити смак давно знайомого блюда? буде смачно, повірте!
Всього лише один новий інгредієнт, доданий в давно знайоме блюдо, абсолютно змінить його смак. Не вірите? Я розповім вам, як приготувати салат з капусти з вишнею, ви відразу ж приготуєте його, спробуєте і переконайтеся в моїй правоті Вишня додасть салату необхідну кислинку і свій неповторний аромат. Буде дуже смачно!
- Капуста білокачанна - 200-250 грам
- Вишня - 150-200 грам
- Морква - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Майонез - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
1. Нашінкуем тонко капусту. Посолити і пам'ятаємо, хвилин, щоб кинути палити 5, а потім зливаємо сік, що утворився.
2. Очистимо невелику морквину і натираємо її на крупній тертці або середньої.
3. Свіжий огірочок середнього розміру нарізаємо невеликими кубиками.
4. Вишню для салату можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Видаляємо з ягід кісточки, кілька Вишеньок залиште цілими для прикраси салату.
5. Розрізаємо ягоди навпіл і відправляємо до решти інгредієнтів.
6. Додаємо майонез і перемішуємо.
7. І ось наш незвичайний і смачний салат готовий, прикрашаємо і подаємо його до столу