Рецепт Салат з капусти калі фото

Салат з капусти калі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Користь від капусти калі дуже велика для здоров'я людини. Пропоную приготувати з неї швидкий салат, який буде дуже смачним і корисним.

Опис приготування:

Листова капуста багата клітковиною, знижує рівень холестерину, покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Капусту калі можна їсти в сирому вигляді, смажити або готувати на пару. Ця страва виходить не тільки корисним, але і ситним. Смачно, з мінімумом інгредієнтів і максимумом смаку.

  • Капуста калі - 1 штука
  • Бекон - 4 скибочки
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби білі - 250 грам
  • Бринза - 100 грам
  • Оливкова олія - 3/4 склянки
  • Бальзамічний оцет - 1/4 склянки
  • Чебрець - 1/4 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
салат з капусти калі - фото крок 1
1. Обсмажте бекон до золотистої скоринки і поріжте на шматочки.
салат з капусти калі - фото крок 2
2. Обсмажте цибулю на сковороді до м'якості.
салат з капусти калі - фото крок 3
3. Додайте гриби на сковороду, обсмажте їх до готовності. Наполягати вино, приправте сіллю і перцем.
салат з капусти калі - фото крок 4
4. Змішайте бальзамічний оцет, оливкова олія, чебрець, сіль і перець.
салат з капусти калі - фото крок 5
5. Змішайте в одній ємності подрібнену капусту, гриби, цибулю і бекон, залийте салат сумішшю з бальзамічним соусом.
салат з капусти калі - фото крок 6
6. Додайте в салат бринзу, нарізану кубиками.

Схожі рецепти