Салат з капусти калі
(покроковий рецепт з фото)
Користь від капусти калі дуже велика для здоров'я людини. Пропоную приготувати з неї швидкий салат, який буде дуже смачним і корисним.
Листова капуста багата клітковиною, знижує рівень холестерину, покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Капусту калі можна їсти в сирому вигляді, смажити або готувати на пару. Ця страва виходить не тільки корисним, але і ситним. Смачно, з мінімумом інгредієнтів і максимумом смаку.
- Капуста калі - 1 штука
- Бекон - 4 скибочки
- Цибуля - 1 штука
- Гриби білі - 250 грам
- Бринза - 100 грам
- Оливкова олія - 3/4 склянки
- Бальзамічний оцет - 1/4 склянки
- Чебрець - 1/4 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Обсмажте бекон до золотистої скоринки і поріжте на шматочки.
2. Обсмажте цибулю на сковороді до м'якості.
3. Додайте гриби на сковороду, обсмажте їх до готовності. Наполягати вино, приправте сіллю і перцем.
4. Змішайте бальзамічний оцет, оливкова олія, чебрець, сіль і перець.
5. Змішайте в одній ємності подрібнену капусту, гриби, цибулю і бекон, залийте салат сумішшю з бальзамічним соусом.
6. Додайте в салат бринзу, нарізану кубиками.