Салат з грейпфрутом і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий салат з грейпфрутом і куркою, в якому поєднується солоне, кисле і гостре. Приголомшливий смак! Такий салат можна приготувати навіть на вечерю, оскільки він низькокалорійний. Пробуйте!
Із зазначених інгредієнтів виходить дві порції. Дізнайтеся, як приготувати салат з грейпфрутом і куркою. Він має цікавий і незвичайний смак і аромат. Поєднання кислого, гострого і солоного в даному випадку дуже доречне і гармонійне. Грейпфрут в будь-якому салаті відмінно поєднується з куркою.
- Куряче філе - 1 штук
- Грейпфрут - 1 штук
- Вапно - 1 штук
- Перець чилі - 1 щіпка (на кінчику ножа)
- Імбир - За смаком
- Зелень - За смаком
- М'ята - За смаком
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
1. Відварюємо куряче філе, після чого охолоджуємо його і нарізаємо шматочками середнього розміру (спосіб шинкування можна вибрати будь-який).
2. Грейпфрут потрібно очистити, залишивши одну м'якоть. Нарізаємо її також на частині і відправляємо до курки.
3. Для цього салату нам також знадобиться перець чилі і імбир. Перець додайте за смаком, а імбир потрібно очистити і нашаткувати тонкою соломкою.
4. Лайм нам потрібен для цедри і соку. Цедру додаємо в салат, а соком потрібно буде скропити перед подачею.
5. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо соєвий соус для заправки, а також зелень (переважно кінзу) і м'яту. Перед подачею можна додати також кунжут, але це не обов'язково. От і все, наш салат готовий!