Салат з філе курки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.
Думаю, що для багатьох курка є класичним продуктом у багатьох стравах. Її універсальне м'ясо добре поєднується з багатьма інгредієнтами і соусами.
Опис приготування:
Тому я вас не здивую, якщо розповім, як приготувати салат з філе курки з грибами. Просте і дуже ситне блюдо підійде для буденного варіанту. Але і на свято воно буде виглядати непогано. Складові можна запросто міняти або щось додавати нове. Все на ваш смак.
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби мариновані - 220 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчасту цибулю фіолетовий - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Філе відваріть до готовності в підсоленій воді. Потім остудіть його.
Цибулю очистіть і нарубати четвертинками.
Морква почистіть, промийте і наріжте соломкою.
Потім обсмажте овочі разом в олії до рум'яного кольору. Приберіть зайве масло.
Наріжте грибочки і філе.
Змішайте всі інгредієнти. Заправте салат майонезом, сіллю і перцем. Прикрасьте його зеленню і подавайте.