Салат з айсбергом і тунцем
(покроковий рецепт з фото)
У літню спеку немає кращого перекусу, ніж легкий салат з айсбергом і тунцем. Легкий він і в плані приготування, і в плані харчової цінності. Настійно рекомендую спробувати!
Чи працюєте ви в офісі або вдома, цей салат з айсбергом і тунцем є прекрасним обідом! 100% інгредієнтів цього салату завжди є на кухні, а готується цей салат просто і швидко, буквально за пару хвилин, на ходу. Я люблю свіжі овочі - нарізані помідори, шматки огірка та цибулі, а також свіжий салат айсберг. Якщо ви теж - вам цей салат з айсбергом і тунцем обов'язково сподобається.
Що, досить важливо! цей салат - просто джерело білка. Особливо якщо крім тунця, який вже сам по собі є важливим джерелом білка, не пошкодувати і додати пару відварених яєць.
Отже, рецепт салату з айсбергом і тунцем такий:
1. Підготуйте всі інгредієнти. З консервованого тунця злийте рідину, салат помийте і крупно нарвіть руками. Помідори, цибуля і огірок очистити, нарізати (крупність нарізки - на ваш погляд). Яйця відварити круто, розрізати навпіл.
2. У великій салатної мисці змішати всі підготовлені інгредієнти.
3. Заправити оливковою олією і винним оцтом, посолити і поперчити за смаком. Соліть обережно, т.К. Тунець як правило вже досить солоний. Посипте сушеної або свіжої зеленню (по бажанню) - і все, салат з айсбергом і тунцем готовий до вживання!
Смачного!
- Качанний салат - 50 грам
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Огірок - 1/2 штуки
- Тунець консервований - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Орегано - За смаком
Що, досить важливо! цей салат - просто джерело білка. Особливо якщо крім тунця, який вже сам по собі є важливим джерелом білка, не пошкодувати і додати пару відварених яєць.
Отже, рецепт салату з айсбергом і тунцем такий:
1. Підготуйте всі інгредієнти. З консервованого тунця злийте рідину, салат помийте і крупно нарвіть руками. Помідори, цибуля і огірок очистити, нарізати (крупність нарізки - на ваш погляд). Яйця відварити круто, розрізати навпіл.
2. У великій салатної мисці змішати всі підготовлені інгредієнти.
3. Заправити оливковою олією і винним оцтом, посолити і поперчити за смаком. Соліть обережно, т.К. Тунець як правило вже досить солоний. Посипте сушеної або свіжої зеленню (по бажанню) - і все, салат з айсбергом і тунцем готовий до вживання!
Смачного!