Рецепт Салат з айсбергом і тунцем фото

Салат з айсбергом і тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Капуста , Консервований тунець , Тунець , Качанний салат
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

У літню спеку немає кращого перекусу, ніж легкий салат з айсбергом і тунцем. Легкий він і в плані приготування, і в плані харчової цінності. Настійно рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Чи працюєте ви в офісі або вдома, цей салат з айсбергом і тунцем є прекрасним обідом! 100% інгредієнтів цього салату завжди є на кухні, а готується цей салат просто і швидко, буквально за пару хвилин, на ходу. Я люблю свіжі овочі - нарізані помідори, шматки огірка та цибулі, а також свіжий салат айсберг. Якщо ви теж - вам цей салат з айсбергом і тунцем обов'язково сподобається.

Що, досить важливо! цей салат - просто джерело білка. Особливо якщо крім тунця, який вже сам по собі є важливим джерелом білка, не пошкодувати і додати пару відварених яєць.

Отже, рецепт салату з айсбергом і тунцем такий:

1. Підготуйте всі інгредієнти. З консервованого тунця злийте рідину, салат помийте і крупно нарвіть руками. Помідори, цибуля і огірок очистити, нарізати (крупність нарізки - на ваш погляд). Яйця відварити круто, розрізати навпіл.

2. У великій салатної мисці змішати всі підготовлені інгредієнти.

3. Заправити оливковою олією і винним оцтом, посолити і поперчити за смаком. Соліть обережно, т.К. Тунець як правило вже досить солоний. Посипте сушеної або свіжої зеленню (по бажанню) - і все, салат з айсбергом і тунцем готовий до вживання!

Смачного!


  • Качанний салат - 50 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Огірок - 1/2 штуки
  • Тунець консервований - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Оцет винний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Орегано - За смаком
Чи працюєте ви в офісі або вдома, цей салат з айсбергом і тунцем є прекрасним обідом! 100% інгредієнтів цього салату завжди є на кухні, а готується цей салат просто і швидко, буквально за пару хвилин, на ходу. Я люблю свіжі овочі - нарізані помідори, шматки огірка та цибулі, а також свіжий салат айсберг. Якщо ви теж - вам цей салат з айсбергом і тунцем обов'язково сподобається.

Що, досить важливо! цей салат - просто джерело білка. Особливо якщо крім тунця, який вже сам по собі є важливим джерелом білка, не пошкодувати і додати пару відварених яєць.

Отже, рецепт салату з айсбергом і тунцем такий:

1. Підготуйте всі інгредієнти. З консервованого тунця злийте рідину, салат помийте і крупно нарвіть руками. Помідори, цибуля і огірок очистити, нарізати (крупність нарізки - на ваш погляд). Яйця відварити круто, розрізати навпіл.

2. У великій салатної мисці змішати всі підготовлені інгредієнти.

3. Заправити оливковою олією і винним оцтом, посолити і поперчити за смаком. Соліть обережно, т.К. Тунець як правило вже досить солоний. Посипте сушеної або свіжої зеленню (по бажанню) - і все, салат з айсбергом і тунцем готовий до вживання!

Смачного!

Схожі рецепти