Рецепт Салат «Венето» з ковбасою фото

Салат «Венето» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Готую цей салат вже дуже давно. Дуже подобається те, що інгредієнти немає необхідності відварювати заздалегідь. Швидко, просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Якщо у вас в холодильнику виявилися всі необхідні продукти, то приготувати салат"Венеція" з ковбасою можна буквально за лічені хвилини. Незважаючи на те, що блюдо з серії"на швидку руку" , подати цей салат можна не тільки на повсякденний стіл, але і на святковий. Яскравий, соковитий, апетитний, він сподобається абсолютно всім! Беріть на замітку!

  • Ковбаса - 200 грам (копчена)
  • Морква по-корейськи - 140 грам
  • Кукурудза - 1 банку (за смаком)
  • Огірок - 2-3 штук (або один великий)
  • Сир твердий - 150 грам
  • Майонез - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
Наріжте соломкою ковбасу і перекладіть її відразу в салатник або глибоку миску.
салат
Додайте нарізаний соломкою сир.
салат
Огірки помийте і наріжте невеликий соломкою.
салат
Додайте корейську моркву.
салат
Додайте кукурудзу з банки, попередньо злив всю рідину.
салат
Заправте салат майонезом (сіль я не додаю) і все добре перемішайте. Салат"Венеція" з ковбасою готовий.
салат
Якщо готуєте салат для святкового столу, то можна його за бажанням прикрасити. Смачного!

Схожі рецепти