Салат «Венето» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Готую цей салат вже дуже давно. Дуже подобається те, що інгредієнти немає необхідності відварювати заздалегідь. Швидко, просто і дуже смачно!
Якщо у вас в холодильнику виявилися всі необхідні продукти, то приготувати салат "венеція" з ковбасою можна буквально за лічені хвилини. Незважаючи на те, що блюдо з серії "на швидку руку", подати цей салат можна не тільки на повсякденний стіл, але і на святковий. Яскравий, соковитий, апетитний, він сподобається абсолютно всім! Беріть на замітку!
- Ковбаса - 200 грам (копчена)
- Морква по-корейськи - 140 грам
- Кукурудза - 1 банку (за смаком)
- Огірок - 2-3 штук (або один великий)
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте соломкою ковбасу і перекладіть її відразу в салатник або глибоку миску.
Додайте нарізаний соломкою сир.
Огірки помийте і наріжте невеликий соломкою.
Додайте корейську моркву.
Додайте кукурудзу з банки, попередньо злив всю рідину.
Заправте салат майонезом (сіль я не додаю) і все добре перемішайте. Салат "венеція" з ковбасою готовий.
Якщо готуєте салат для святкового столу, то можна його за бажанням прикрасити. Смачного!