Рецепт Салат «Венето» з ковбасою фото

Салат «Венето» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Готую цей салат вже дуже давно. Дуже подобається те, що інгредієнти немає необхідності відварювати заздалегідь. Швидко, просто і дуже смачно!

Якщо у вас в холодильнику виявилися всі необхідні продукти, то приготувати салат "венеція" з ковбасою можна буквально за лічені хвилини. Незважаючи на те, що блюдо з серії "на швидку руку", подати цей салат можна не тільки на повсякденний стіл, але і на святковий. Яскравий, соковитий, апетитний, він сподобається абсолютно всім! Беріть на замітку!

  • Ковбаса - 200 грам (копчена)
  • Морква по-корейськи - 140 грам
  • Кукурудза - 1 банку (за смаком)
  • Огірок - 2-3 штук (або один великий)
  • Сир твердий - 150 грам
  • Майонез - За смаком
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
Наріжте соломкою ковбасу і перекладіть її відразу в салатник або глибоку миску.
салат
Додайте нарізаний соломкою сир.
салат
Огірки помийте і наріжте невеликий соломкою.
салат
Додайте корейську моркву.
салат
Додайте кукурудзу з банки, попередньо злив всю рідину.
салат
Заправте салат майонезом (сіль я не додаю) і все добре перемішайте. Салат "венеція" з ковбасою готовий.
салат
Якщо готуєте салат для святкового столу, то можна його за бажанням прикрасити. Смачного!

Схожі рецепти