Рецепт Салат «Венето» з ковбасою і корейської морквою фото

Салат «Венето» з ковбасою і корейської морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Морква , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 10 хв.

Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще немає цього рецепта, обов'язково рекомендую запам'ятати. Швидкий, ситний, апетитний, він не раз прийде на виручку зайнятим господаркам і при раптовій появі гостей.

Опис приготування:

Приготувати салат"Венеція" можна всього за 10 хвилин, з тих продуктів, які є в холодильнику. Втім, він відмінно підійде не тільки для швидкого перекусу, але і для святкового столу. Поєднання ковбаски, спеції морква, свіжого огірочка, кукурудзи і сиру однозначно варте уваги.

  • Копчена ковбаса - 200 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Кукурудза - 100 грам (консервована)
  • Сир - 100 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Майонез - За смаком
салат
Всі інгредієнти, які ми будемо використовувати, вже готові, так що нам потрібно тільки їх нарізати, натерти і додати.
салат
Вимийте і висушіть огірочок. Наріжте тонкими брусочками і викладіть в салатник.
салат
Додайте нарізану копчену ковбасу.
салат
На середньої або крупній тертці натріть сир.
салат
Викладіть консервовану кукурудзу.
салат
І морква по-корейськи.
салат
Заправте майонезом.
салат
І перемішайте.
салат
От і все, салат"Венеція" готовий. Смачного!

Схожі рецепти