Салат «Венето» з ковбасою і корейської морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще немає цього рецепта, обов'язково рекомендую запам'ятати. Швидкий, ситний, апетитний, він не раз прийде на виручку зайнятим господаркам і при раптовій появі гостей.
Приготувати салат "венеція" можна всього за 10 хвилин, з тих продуктів, які є в холодильнику. Втім, він відмінно підійде не тільки для швидкого перекусу, але і для святкового столу. Поєднання ковбаски, спеції морква, свіжого огірочка, кукурудзи і сиру однозначно варте уваги.
- Копчена ковбаса - 200 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Кукурудза - 100 грам (консервована)
- Сир - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Майонез - За смаком
Всі інгредієнти, які ми будемо використовувати, вже готові, так що нам потрібно тільки їх нарізати, натерти і додати.
Вимийте і висушіть огірочок. Наріжте тонкими брусочками і викладіть в салатник.
Додайте нарізану копчену ковбасу.
На середньої або крупній тертці натріть сир.
Викладіть консервовану кукурудзу.
І морква по-корейськи.
Заправте майонезом.
І перемішайте.
От і все, салат "венеція" готовий. Смачного!