Рецепт Торт «Венето» фото

Торт «Венето»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Мандарин
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Чому тортик отримав саме таку назву сказати важко, проте з упевненістю можна сказати, що неймовірно простий рецепт торта "венеція" з мандаринами припаде до смаку всім, хто його спробує.

Приготувати торт "венеція" в домашніх умовах можна не тільки з мандаринами, але і іншими цитрусовими. Замість закріплювача для вершків при бажанні можна використовувати желатин. Вершковий сир, якщо його під рукою не виявилося, можна замінити сиром.

  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 150 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Крохмаль - 100 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Мандарини - 500-800 грам
  • Вершковий сир - 300 грам
  • Вершки - 600 мілілітрів
  • Закріплювач для вершків - 16 грам
  • Крем - 300 грам
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
тістечка
2. Жовтки розтерти з цукром, що залишився і добре збити. Поступово додати крохмаль і білки. Коли тісто стане однорідним можна потроху вводити борошно.
тістечка
4. Поки печеться корж можна зайнятися кремом. Вершки збити з закріплювачем до щільний піків.
тістечка
6. Коли корж охолоне, розрізати його акуратно на 3 частини.
тістечка
8. Ось і весь рецепт торта "венеція" з фото. Решта коржі також промазати кремом і викласти шар мандаринів. Прикрасити зверху можна кремом, какао або ягодами. Відправити в холодильник на 1-2 годину.

Схожі рецепти