Салат «східний» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Нескладний салат, Котрий, незважаючи на свою легкість, дуже ситний і смачний. Завдяки соусу він виходить ще духмяний і ніжніше.
До святкового столу приготувати салат "східний" (класичний рецепт) можна всього за півгодини. Соус готується також просто і швидко. Цей салат можна зробити навіть на святковий стіл.
- Яйце - 4 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль і цукор - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Шинка - 300 грам
- Помідор - 2 штуки
- Сир - 150 грам
1. Родзинка цього салату - соус. Готуємо його до початку приготування салату, щоб він настоявся. У ємність відправляємо яйце, додаємо лимонний сік, сіль і цукор за смаком, а також запашний перець і рослинне масло. Збиваємо соус блендером і даємо постояти.
2. Нарізаємо шинку соломкою і викладаємо в ємність.
2. Також нарізаємо помідори і поливаємо соусом, перемішуємо і даємо постояти.
3. Тепер на помідори викладаємо шинку і нарізане соломкою варене яйце.
4. Кожен шар Промазуємо соусом і в кінці посипаємо сиром. Прикрасити салат можна зеленню.