Східний салат
(покроковий рецепт з фото)
Східний салат - дуже легкий, вітамінний салатик із зелених овочів. Простий рецепт східного салату, як і випливає з назви, широко поширений в східних країнах, проте прийнятний і у нас.
Цей східний салат - один з моїх найулюбленіших тонізуючих дієтичних салатів. Взимку цей салат навряд чи мене здатний спокусити, але в літню спеку немає кращого сніданку або полудня, ніж цей легкий, повний вітамінів і свіжості (для цього м'ята і додає в салат) східний салатик. Цікаво спробувати? тоді - розповідаю, як приготувати східний салат!
- Качанний салат - 60 грам
- Зелений горошок - 30 грам
- Огірок свіжий - 40 грам
- М'ята свіжа - 5 грам
- Зелень (кріп, петрушка) - 3 грами
- Масло рослинне - - За смаком
- Лимонний сік (свіжий) - 1 Чайна ложка
- Сіль - - За смаком
Підготуємо інгредієнти: айсберг нарізаємо великими шматочками, огірок - тонкою соломкою. З горошку зливаємо рідину.
Дрібно рубаємо зелень.
Трохи крупніше рубаємо м'яту.
Змішуємо всі підготовлені інгредієнти - салат, зелень, м'яту, горошок і огірки.
Заправляємо лимонним соком і рослинним маслом.
Солимо до смаку.
Перемішуємо - і східний салат готовий!
Подаємо, прикрасивши гілочкою м'яти. Смачного.