Салат пікантний з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочу приготувати оригінальний салат для гостей, то завжди роблю салат пікантний з шинкою - з корейською морквою і пекінською капустою він подобається багатьом, виходить ситним. Дивіться рецепт!
Корейська морквина додасть якраз нотку пікантності салату, хоча і шинка теж сама по собі дуже пікантна. Для приготування салату пікантного з шинкою нам також знадобиться половинка качана пекінської капусти, невелика куряча грудка (можна і дві, якщо вони маленькі), а також морквина корейська.
- Пекінська капуста - 0, 5 штуки
- Куряча грудка - 1-2 штук
- Яйця - 3 штуки
- Корейська морквина - 200 грам
- Шинка - 200 грам
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти, відваріть грудку.
Яйця збийте з сіллю виделкою і пожежі два яєчних млинця.
Готові яєчні коржики покладіть на паперовий рушник, щоб не було потім в салаті зайвого жиру.
Тепер нашинкуйтекапусту соломкою, також соломкою поріжте грудку, шинку і остиглі яєчні млинці.
Перемішайте всі інгредієнти і додайте майонез за смаком для змащення. По бажанню, можете ще солі і перцю додати.
Готовий салат пікантний з шинкою подавайте з зеленню. Смачного!