Рецепт Салат «мурашник» (дуже смачний і швидкий) фото

Салат «мурашник» (дуже смачний і швидкий)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Капуста , Курка , Куряче філе , Пекінська капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Взимку теж хочеться порадувати рідних весняним салатом, так що раджу подивитися, як приготувати салат"Мурашник" (дуже смачний і швидкий) з пекінської капусти, свіжих огірків і м'яса.

Опис приготування:

Легкий, хрусткий і одночасно ситний салат під назвою"Мурашник" напевно знаком всім. Його можна подати як на святковий, так і на буденний стіл, інгредієнти можна назвати класичними і універсальними. Обов'язково візьміть не тільки куряче філе, але і ковбасу, вона надає салату апетитний аромат, а свіжі огірки, зелень і капуста роблять його ще й по-весняному свіжим. Обов'язково спробуйте!

  • Куряче філе - 300 грам (відварне)
  • Ковбаса - 200 грам (варені kopchenaya)
  • Крем - 200 грам
  • Капуста молода - 1 штука (або пекінська)
  • Огірки свіжі - 2 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
салат
1. Пекінську або молоду капусту наріжте крупною смужкою. Свіжі огірки і ковбасу наріжте соломкою, зелень дрібно порубати.
салат
2. Відварене філе наріжте невеликими кубиками. Посоліть і поперчіть салат до смаку. Сметану змішайте з майонезом (по бажанню) і заправте салат.
салат
3. Перемішайте і подавайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти