Рецепт Салат «мурашник» (дуже смачний і швидкий) фото

Салат «мурашник» (дуже смачний і швидкий)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Птах, Капуста, Курка, Куряче філе, Пекінська капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Взимку теж хочеться порадувати рідних весняним салатом, так що раджу подивитися, як приготувати салат "мурашник" (дуже смачний і швидкий) з пекінської капусти, свіжих огірків і м'яса.

Легкий, хрусткий і одночасно ситний салат під назвою "мурашник" напевно знаком всім. Його можна подати як на святковий, так і на буденний стіл, інгредієнти можна назвати класичними і універсальними. Обов'язково візьміть не тільки куряче філе, але і ковбасу, вона надає салату апетитний аромат, а свіжі огірки, зелень і капуста роблять його ще й по-весняному свіжим. Обов'язково спробуйте!

  • Куряче філе - 300 грам (відварне)
  • Ковбаса - 200 грам (варені kopchenaya)
  • Крем - 200 грам
  • Капуста молода - 1 штука (або пекінська)
  • Огірки свіжі - 2 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
салат
1. Пекінську або молоду капусту наріжте крупною смужкою. Свіжі огірки і ковбасу наріжте соломкою, зелень дрібно порубати.
салат
2. Відварене філе наріжте невеликими кубиками. Посоліть і поперчіть салат до смаку. Сметану змішайте з майонезом (по бажанню) і заправте салат.
салат
3. Перемішайте і подавайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти