Салат «мурашник» (дуже смачний і швидкий)
(покроковий рецепт з фото)
Взимку теж хочеться порадувати рідних весняним салатом, так що раджу подивитися, як приготувати салат "мурашник" (дуже смачний і швидкий) з пекінської капусти, свіжих огірків і м'яса.
Легкий, хрусткий і одночасно ситний салат під назвою "мурашник" напевно знаком всім. Його можна подати як на святковий, так і на буденний стіл, інгредієнти можна назвати класичними і універсальними. Обов'язково візьміть не тільки куряче філе, але і ковбасу, вона надає салату апетитний аромат, а свіжі огірки, зелень і капуста роблять його ще й по-весняному свіжим. Обов'язково спробуйте!
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Ковбаса - 200 грам (варені kopchenaya)
- Крем - 200 грам
- Капуста молода - 1 штука (або пекінська)
- Огірки свіжі - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
1. Пекінську або молоду капусту наріжте крупною смужкою. Свіжі огірки і ковбасу наріжте соломкою, зелень дрібно порубати.
2. Відварене філе наріжте невеликими кубиками. Посоліть і поперчіть салат до смаку. Сметану змішайте з майонезом (по бажанню) і заправте салат.
3. Перемішайте і подавайте на стіл. Смачного!