Дуже смачний листковий салат
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже оригінальною задумкою, як приготувати дуже смачний листковий салат. Яскраві, корисні і смачні інгредієнти чудово поєднуються з простою заправкою, спробуйте!
Це приголомшливий салатик, який цікавий тим, що шари інгредієнтів Перемащуємо не відразу заправкою, тому салат не стікає, а інгредієнти залишаються хрусткими і свіжими.
Щоб кожен міг оцінити не тільки смак, але і зовнішній вигляд страви, зберіть його в прозорому салатнику. Повірте, ви зможете не тільки нагодувати близьких і гостей, але і здивувати!
- Айсберг - 2 штуки
- Шпинат - 2 пучка
- Сіль і перець - За смаком
- Яйце - 8 штук
- Бекон - 400 грам
- Помідор - 4 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сир - 250 грам
- Зелений горошок - 250 грам
- Майонез - 150 грам
- Крем - 100 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
1. Ось такий яскравий і апетитний набір інгредієнтів ми будемо використовувати. Бекон обсмажте на сковороді, а яйця відваріть круто і остудіть.
2. На дно великого скляного УБМБФОЙЛБ викладіть салат, попередньо подрібнивши руками.
3. Підсолити і поперчіть за смаком.
4. Далі покладіть шпинат, попередньо вимивши і обсушити. Присипте також сіллю.
5. Яйця очистіть і наріжте середніми шматочками. Викладіть в салатник.
6. Подрібніть бекон.
7. Викладіть зверху на яйця.
8. Помідори вимийте, обсушити і наріжте кубиками.
9. Наступний шар - подрібнену зелену цибулю.
10. Натріть на тертці сир і розподіліть рівним шаром.
11. Далі - зелений горошок.
12. Для приготування заправки з'єднайте майонез зі сметаною і невеликою кількістю цукру. Ретельно перемішайте.
13. Викладіть заправку в салатник і приберіть в холодильник на годинку до подачі.
Смачного!
Смачного!