Салат «хрустик»
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат я спробувала в гостях і закохалася в нього, простіше салату я не бачила з приготування.
Квасоля, кукурудзу беремо консервовану. Зливаємо сік з банок.
Часник очищаємо і подрібнюємо.
Всі інгредієнти поміщаємо в салатник: кукурудзу, квасоля, часник, сухарики і заправляємо майонезом.
Салат готовий.
Відразу ж подаємо до столу.
- Квасоля червона - 200 грам
- Кукурудза - 200 грам
- Сухарики - 100 грам(Кириешки лучше по острее)
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 100 грам
Квасоля, кукурудзу беремо консервовану. Зливаємо сік з банок.
Часник очищаємо і подрібнюємо.
Всі інгредієнти поміщаємо в салатник: кукурудзу, квасоля, часник, сухарики і заправляємо майонезом.
Салат готовий.
Відразу ж подаємо до столу.
Часник очищаємо і подрібнюємо.
Всі інгредієнти поміщаємо в салатник: кукурудзу, квасоля, часник, сухарики і заправляємо майонезом.
Салат готовий.
Відразу ж подаємо до столу.