Рецепт Салат «Єлісейські поля» фото

Салат «Єлісейські поля»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Смачний салат з куркою і овочами підійде і для святкового, і для повсякденного столу. Інгредієнти самі прості і доступні, заправка пікантна і надає салату родзинку.

Опис приготування:

Для цього салату зовсім необов'язково брати курку, - візьміть то, що є в наявності. Може з учорашнього вечері залишився шматочок м'яса? Він прекрасно підійде для цього салату.

  • Курка варена - 300 грам
  • Огірок свіжий - 2 штуки
  • Горошок консервований - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки (заправка)
  • Оцет 6% - 1 Ст. Ложка (заправка )
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка (заправка )
салат
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
2. Змішайте всі інгредієнти для заправки.
салат
3. Курку і огірок довільно наріжте.
салат
4. Зелень помийте, обсушити і наріжте.
салат
5. Додайте горошок, все перемішайте.
салат
6. Додати сіль, додайте заправку.
салат
7. Смачного!

Схожі рецепти