Салат «Єлісейські поля»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Смачний салат з куркою і овочами підійде і для святкового, і для повсякденного столу. Інгредієнти самі прості і доступні, заправка пікантна і надає салату родзинку.
Опис приготування:
Для цього салату зовсім необов'язково брати курку, - візьміть то, що є в наявності. Може з учорашнього вечері залишився шматочок м'яса? Він прекрасно підійде для цього салату.
- Курка варена - 300 грам
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Горошок консервований - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки (заправка)
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка (заправка )
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (заправка )
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. Змішайте всі інгредієнти для заправки.
3. Курку і огірок довільно наріжте.
4. Зелень помийте, обсушити і наріжте.
5. Додайте горошок, все перемішайте.
6. Додати сіль, додайте заправку.
7. Смачного!