Салат «Єлісейські поля» з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салат з вдалим поєднанням інгредієнтів. Приготувати такий салат цілком під силу будь-якій господині.
Салат "єлисейські поля" з ананасом готується дуже просто, всі інгредієнти для його приготування досить доступні, а рецепт приготування зовсім нескладний. Якщо замість майонезу використовувати натуральний йогурт, то такий салат може вважатися дієтичним. Він досить ситний, але малокалорійний. Тому прекрасна половина людства може не хвилюватися і поласувати таким салатом навіть на вечерю. Розповідаю, як приготувати салат "єлисейські поля" з ананасом.
1. Для салату нам знадобиться відварна куряча грудка, тому краще зварити її заздалегідь і охолодити.
2. Підготуємо овочі. У перцю видалимо серцевину з насінням. Помиємо огірок і перець.
3. Нарізаємо всі інгредієнти кубиками однакового розміру. Мариновані печериці розрізаємо на 2 або 4 частини, в залежності від їх розміру.
4. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в миску і заправляємо майонезом або натуральним йогуртом. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.
Салат можна подавати до столу порційно або у великому салатнику. Смачного!
- Куряча грудка відварна - 1 штука
- Ананас - 150 грам (свіжий або консервований)
- Печериці мариновані - 100-150 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука (середнього розміру)
- Пекінська капуста - 150-200 грам
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок (можна замінити натуральним йогуртом)
- Сир - 100-150 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
1. Для салату нам знадобиться відварна куряча грудка, тому краще зварити її заздалегідь і охолодити.
2. Підготуємо овочі. У перцю видалимо серцевину з насінням. Помиємо огірок і перець.
3. Нарізаємо всі інгредієнти кубиками однакового розміру. Мариновані печериці розрізаємо на 2 або 4 частини, в залежності від їх розміру.
4. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в миску і заправляємо майонезом або натуральним йогуртом. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.
Салат можна подавати до столу порційно або у великому салатнику. Смачного!