Рецепт Салат «Єлісейські поля» з ананасом фото

Салат «Єлісейські поля» з ананасом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Ананас, Куряча грудка
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Смачний і ситний салат з вдалим поєднанням інгредієнтів. Приготувати такий салат цілком під силу будь-якій господині.

Салат "єлисейські поля" з ананасом готується дуже просто, всі інгредієнти для його приготування досить доступні, а рецепт приготування зовсім нескладний. Якщо замість майонезу використовувати натуральний йогурт, то такий салат може вважатися дієтичним. Він досить ситний, але малокалорійний. Тому прекрасна половина людства може не хвилюватися і поласувати таким салатом навіть на вечерю. Розповідаю, як приготувати салат "єлисейські поля" з ананасом.

1. Для салату нам знадобиться відварна куряча грудка, тому краще зварити її заздалегідь і охолодити.

2. Підготуємо овочі. У перцю видалимо серцевину з насінням. Помиємо огірок і перець.

3. Нарізаємо всі інгредієнти кубиками однакового розміру. Мариновані печериці розрізаємо на 2 або 4 частини, в залежності від їх розміру.

4. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в миску і заправляємо майонезом або натуральним йогуртом. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.

Салат можна подавати до столу порційно або у великому салатнику. Смачного!

  • Куряча грудка відварна - 1 штука
  • Ананас - 150 грам (свіжий або консервований)
  • Печериці мариновані - 100-150 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Огірок свіжий - 1 штука (середнього розміру)
  • Пекінська капуста - 150-200 грам
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок (можна замінити натуральним йогуртом)
  • Сир - 100-150 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
Салат "єлисейські поля" з ананасом готується дуже просто, всі інгредієнти для його приготування досить доступні, а рецепт приготування зовсім нескладний. Якщо замість майонезу використовувати натуральний йогурт, то такий салат може вважатися дієтичним. Він досить ситний, але малокалорійний. Тому прекрасна половина людства може не хвилюватися і поласувати таким салатом навіть на вечерю. Розповідаю, як приготувати салат "єлисейські поля" з ананасом.

1. Для салату нам знадобиться відварна куряча грудка, тому краще зварити її заздалегідь і охолодити.

2. Підготуємо овочі. У перцю видалимо серцевину з насінням. Помиємо огірок і перець.

3. Нарізаємо всі інгредієнти кубиками однакового розміру. Мариновані печериці розрізаємо на 2 або 4 частини, в залежності від їх розміру.

4. Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в миску і заправляємо майонезом або натуральним йогуртом. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.

Салат можна подавати до столу порційно або у великому салатнику. Смачного!

Схожі рецепти