Салат з куркою «Єлісейські поля»
(покроковий рецепт з фото)
Такого смачного салату ви не знайдете ні в одному ресторані, зате зможете порадувати їм рідних вдома! подивіться, як приготувати салат з куркою "єлисейські поля" : зелень, м'ясо і ніякого майонезу.
Цей салат дуже легко приготувати: вам всього-то доведеться злегка обсмажити куряче філе і додайте його до нарізаної зелені і огірків. Не бійтеся, що інгредієнтів так мало, заправка робить їх набагато смачніше і дає салату родзинку. Оцет можна використовувати яблучний або виноградний, беріть на свій смак. Якщо хочете поекспериментувати, замініть свіжі огірки маринованими, вийде теж смачно. За бажанням такий салат можна заправити сметаною.
- Куряче філе - 300 грам
- Огірки - 2-3 штук
- Зелений горошок - 1/2 штуки (банку)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (оливкова)
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком

1. Куряче філе натріть сіллю і спеціями. Обсмажте на сковороді з двох сторін на невеликому вогні до готовності. Остудіть і наріжте філе кубиками.

2. Наріжте кубиками свіжі огірки, цибуля, петрушку і кріп порубати. Змішайте нарізані огірки, зелень, горошок і куряче філе.

3. Приготуйте заправку: рослинне масло змішайте з гірчицею, виноградним укусом, сіллю і спеціями. Заправте салат, перемішайте і подавайте. Смачного!