Салат Dlya Tartalettes
(покроковий рецепт з фото)
Готуєтеся до свята і хочете придумати оригінальну подачу для салату? Я допоможу вам, адже сьогодні я розповім, як приготувати тарталетки для салату. Вони вийдуть ароматними і будуть танути в роті.
Тарталетки виходять відмінними. Вони добре тримають форму і чудово доповнюють смак салату, який буде знаходитися всередині. Рекомендую кожній господині випробувати даний рецепт. Ви безсумнівно станете часто використовувати домашні тарталетки, коли спробуєте смак цих
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 60 грам
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
Готуємо основні інгредієнти. Нам знадобиться сметана, вершкове масло і просіяне борошно.
Борошно додаємо в миску, натираємо на тертці вершкове масло. Легше натиратися буде заморожене масло, проте перетиратися краще буде масло, досягла кімнатної температури.
Додаємо сіль, перетираємо масло і борошно в крихту.
Додаємо сметану і вимішуємо тісто, щоб воно вийшло гладким і еластичним. З тіста формуємо кулю, відправляємо його в холодильник на 30 хвилин.
Тісто ділимо на кілька частин, розподіляємо його по формах для тарталеток, а зверху викладаємо сухий горох. Це потрібно для того, щоб дно тарталетки вийшло рівним. Випікаємо при температурі 190 градусів протягом 35 хвилин.
Тарталетки для салату готові, смачного!