Салат «Цезар» простий
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат подобається практично всім, адже для жінок в ньому досить зелені, а для чоловіків - м'яса. Готується такий салат дуже легко і досить швидко, адже рецепт його приготування дуже простий.
Ви не знаєте, який салат приготувати до свята, щоб догодити всім гостям? Вихід є, адже цей салат подобається абсолютно всім. Я розповім вам, як приготувати салат "цезар" просто, смачно і швидко. Всі інгредієнти для салату можна підготувати заздалегідь, а перед приходом гостей вам залишиться лише зібрати і заправити страву.
- Куряча грудка філе - 1 штука
- Листя салату - 150-200 грам (найкраще брати мікс салатів)
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Сухарики - 100-120 грам
- Йогурт натуральний - 100 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сухі пряні трави - 2 щіпки (італійські трави або базилік, чебрець)
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Часник - 2 зубчики (по бажанню)
- Лимонний сік - 2 чайних ложки(1 - для маринування грудки, 1 - для заправки)
- Сир твердий - 50-70 грам
Курячі грудки нарізаємо на довгі скибочки. Посипаємо сіллю, перцем і ароматними травами. Додамо ложку масла і лимонний сік, хвилин, щоб кинути палити 15.
Нагріваємо на сильному вогні сковороду з маслом і швидко обсмажуємо куряче м'ясо до красивого рум'яного кольору. Потім нарізаємо на шматочки потрібного розміру.
Вимиті листя салату розкладаємо на тарілки, додаємо нарізані помідори. Викладаємо шматочки курячої грудки, посипаємо натертим сиром, подрібненим часником і сухариками.
Для заправки змішаємо йогурт, гірчицю і лимонний сік. Поливаємо салат заправкою і подаємо його до столу.