Салат «арлекін»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.
Особисто у мене Арлекіно асоціюється з яскравими фарбами. Ось і салат я постаралася зробити барвистим, з цікавим, оригінальним смаком. Спробуйте приготувати! впевнена, він вам сподобається.
Опис приготування:
Відмінний салат як за смаковими якостями, так і по швидкості приготування. Зауважу, що його слід подавати не охолоджуючи. Також він не підлягає зберіганню. Тому його краще готувати безпосередньо перед подачею. Для більш яскравого кольору можете додати жовті помідори черрі.
- Брокколі - 100-120 грам
- Помідори черрі - 5-7 штук
- Редис - 4 штуки
- Маслини - 70-100 грам
- Петрушка - 3 Ст. Ложки (подрібнена)
- Сир - 120-140 грам (зернений, в вершках)
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Брокколі розморозити. Редис, помідори помийте.
Брокколі розморозити. Редис, помідори помийте.
Приготуйте заправку. У зернений сир з вершками додайте подрібнену зелень, сіль. Перемішайте.
Візьміть салатник.
Брокколі наріжте довільно.
Брокколі наріжте довільно.
Редис наріжте соломкою.
Маслини і помідори розрізати на четвертинки.
Складіть все у салатник, додайте заправку.
Перемішайте. Якщо необхідно досоліть.
Перемішайте. Якщо необхідно досоліть.
Салат готовий. Смачного!