Рецепт Салат «арлекін» фото

Салат «арлекін»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Салати

Особисто у мене Арлекіно асоціюється з яскравими фарбами. Ось і салат я постаралася зробити барвистим, з цікавим, оригінальним смаком. Спробуйте приготувати! впевнена, він вам сподобається.

Відмінний салат як за смаковими якостями, так і по швидкості приготування. Зауважу, що його слід подавати не охолоджуючи. Також він не підлягає зберіганню. Тому його краще готувати безпосередньо перед подачею. Для більш яскравого кольору можете додати жовті помідори черрі.

  • Брокколі - 100-120 грам
  • Помідори черрі - 5-7 штук
  • Редис - 4 штуки
  • Маслини - 70-100 грам
  • Петрушка - 3 Ст. Ложки (подрібнена)
  • Сир - 120-140 грам (зернений, в вершках)
  • Сіль - За смаком
салат
Приготуйте заправку. У зернений сир з вершками додайте подрібнену зелень, сіль. Перемішайте.
салат
Редис наріжте соломкою.
салат
Складіть все у салатник, додайте заправку.
Перемішайте. Якщо необхідно досоліть.

Схожі рецепти