Рецепт Салат «арлекін» фото

Салат «арлекін»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Особисто у мене Арлекіно асоціюється з яскравими фарбами. Ось і салат я постаралася зробити барвистим, з цікавим, оригінальним смаком. Спробуйте приготувати! впевнена, він вам сподобається.

Опис приготування:

Відмінний салат як за смаковими якостями, так і по швидкості приготування. Зауважу, що його слід подавати не охолоджуючи. Також він не підлягає зберіганню. Тому його краще готувати безпосередньо перед подачею. Для більш яскравого кольору можете додати жовті помідори черрі.

  • Брокколі - 100-120 грам
  • Помідори черрі - 5-7 штук
  • Редис - 4 штуки
  • Маслини - 70-100 грам
  • Петрушка - 3 Ст. Ложки (подрібнена)
  • Сир - 120-140 грам (зернений, в вершках)
  • Сіль - За смаком
салат & Quot; Арлекін
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Брокколі розморозити. Редис, помідори помийте.
салат & Quot; Арлекін
Приготуйте заправку. У зернений сир з вершками додайте подрібнену зелень, сіль. Перемішайте.
салат & Quot; Арлекін
Візьміть салатник.
Брокколі наріжте довільно.
салат & Quot; Арлекін
Редис наріжте соломкою.
салат & Quot; Арлекін
Маслини і помідори розрізати на четвертинки.
салат & Quot; Арлекін
Складіть все у салатник, додайте заправку.
Перемішайте. Якщо необхідно досоліть.
салат & Quot; Арлекін
Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти