Рецепт Торт «арлекін» фото

Торт «арлекін»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Мед
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 16 г. 0 хв.

Якщо ви любите медові тортики, тоді обов'язково варто спробувати приготувати торт"Арлекін" в домашніх умовах. Дуже смачні коржі з найніжнішим кремом і начинкою - ідеальний десерт для ласунів.

Опис приготування:

Рецепт приготування торта"Арлекін" досить простий, так що з ним легко впорається навіть початківець кулінар. Крім чорносливу для начинки можна використовувати і інші сухофрукти, а також цукати або фрукти в цукрі.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 200 грам(100 в коржі, 100 в вершках)
  • Яйце - 2 штуки
  • Мед - 1-2 Ст. Ложок
  • Сода - 1 щіпка
  • Борошно - 350-400 грам
  • Крем - 500 грам
  • Вершки - 350 грам
  • Чорнослив - 300 грам
  • Горіхи - 200 грам
тістечка & Quot; Арлекін
1. Простота торт рецепти "Арлекін" виглядає наступним чином. У мисочці необхідно з'єднати яйця, цукор, вершкове масло, соду і мед.
тістечка & Quot; Арлекін
2. Виделкою трохи розбити яйця, щоб білок не згорнувся при нагріванні. Сильно збивати не обов'язково.
тістечка & Quot; Арлекін
3. Надіслати мисочку на водяну баню. Дотик води не страшно, так що можна просто поставити мисочку в каструлю. Періодично помішуючи, довести до однорідної маси і повністю розтопити масло.
тістечка & Quot; Арлекін
4. Коли всі інгредієнти повністю розчинилися, можна знімати з вогню.
тістечка & Quot; Арлекін
5. Додати просіяне борошно і замісити однорідне тісто без грудочок.
тістечка & Quot; Арлекін
6. Тісто має мати досить рідку консистенцію. Тепер його необхідно відправити в холодильник мінімум на 10-12 годин (найкраще на ніч). Потім дістати і залишити при кімнатній температурі ще на 3-4 годину.
тістечка & Quot; Арлекін
7. Піч коржі можна за допомогою кільця від рознімної форми. Однак якщо його під рукою не виявилося, досить намалювати контур на пергаменті для випічки.
тістечка & Quot; Арлекін
8. Близько двох ложок тесту буде досить, щоб сформувати корж. Надіслати в заздалегідь розігріту духовку хвилин на 6-8.
тістечка & Quot; Арлекін
9. Готовий корж спочатку остудити на пергаменті, а потім акуратно зняти.
тістечка & Quot; Арлекін
10. Для приготування крему необхідно збити сметану з цукром (можна використовувати цукрову пудру) до розчинення цукру. Окремо збити вершки і з'єднати зі сметаною. При бажанні в торт"Арлекін" в домашніх умовах можна зробити шоколадний крем, додавши трохи какао.
тістечка & Quot; Арлекін
11. Тепер можна збирати тортик. Корж рясно змастити кремом і викласти на нього трохи подрібненого чорносливу і підсушених горішків.
тістечка & Quot; Арлекін
12. Накрити другим коржем і повторити процес.
тістечка & Quot; Арлекін
13. Коли торт зібраний, його потрібно добре обмазати кремом.
тістечка & Quot; Арлекін
14. Прикрасити готовий тортик можна за бажанням. Один з найбільш простих варіантів - це подрібнена крихта коржа. Використовувати можна обрізки (нерівності коржів) або один корж.

Схожі рецепти