Рулетики з яєчних млинців
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт млинців, які варто приготувати на святкове застілля. Заготовте побільше - адже не встигнете й оком моргнути як їх все розхапають.
Для приготування яєчних млинців збийте яйце зі столовою ложкою борошна і майонезу. Потім з отриманого тесту випікаючи млинець. Повторіть операцію 4 рази. Для начинки рулетика подрібніть зелень, потовчіть волоські горіхи, наріжте відварну курятину і змішайте пропущений через прес часник з майонезом, Потім змастіть кожен млинець часниковим майонезом, посипте зеленню, волоським горіхом і м'ясом. Загорніть млинець в рулетик і повторіть операції з іншими млинцями. Перед подачею порізати рулетик на кілька шматків, прикрасьте зеленню і свіжими овочами. Смачного!
- Горіхи волоські - 100 грам
- Майонез - 250 грам
- Часник - 4 зубчики
- Яйце - 4 штуки
- Курячий стегенце - 1 штука
- Пучок зелені - 1 штука
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Збийте одне яйце, столову ложку борошна і столову ложку майонезу.
З отримав тесту спечіть млинець на змащеній маслом сковороді.
Два попередні кроки потрібно повторити 4 рази, щоб у вас вийшло 4 млинчика.
Пропустіть часник через прес і змішайте з майонезом, що залишився.
Подрібніть зелень, а волоські горіхи потовчіть.
Відваріть курятину і поріжте на дрібні шматочки.
Млинець змастіть майонезом з часником, посипте зеленню.
Потім посипте горіхами і порізаним м'ясом.
Загорніть млинець в рулетик і повторіть операції з іншими млинцями. Перед подачею порізати рулетик на кілька шматків, прикрасьте зеленню і свіжими овочами.