Рулетики з млинців з сирно-банановим кремом
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити вже звичні десерти до чаю для малюків і дорослих пропоную дуже цікавою і простий ідеєю. Хочу розповісти, як приготувати рулетики з млинців з сирно-банановим кремом.
Такі рулетики - чудова альтернатива традиційним млинців з сиром. Також дуже зручно робити їх з решти на другий день "порожніх" млинців, наприклад. Але про все по порядку. Дивіться рецепт. Приємного чаювання!
- Сир - 200 грам
- Крем - 50 грам
- Згущене молоко - 50 грам (можна замінити цукром)
- Банан - 2 штуки
- Млинці - 10-12 штук
1
1. Щоб приготувати начинку, необхідно банан очистити і розім'яти в пюре.
2
2. Додайте до нього сир, все ретельно перемішайте.
3
3. Для солодощі в даному випадку використовується згущене молоко, але можна додати цукор або взагалі нічого не додавати, якщо ви не любите солодкий смак десертів.
4
4. В кінці додайте сметану, постійно перемішуючи. Дуже важливо, щоб начинка не була рідкою!
5
5. Якщо у вас немає готових млинчиків, то вам буде потрібно 2 яйця, 2 склянки молока, щіпка солі і цукру, борошно і рослинне масло. Зробіть рідке тісто, підсмажте тонкі млинці до рум'яності з двох сторін на сковороді.
6
6. Викладіть млинець на робочу поверхню. Зверху, заступая на край, викладіть ще один. Зверху акуратно розподіліть тонким шаром начинку.
7
7. Поверніть все в щільний рулет. Можна обернути харчовою плівкою і прибрати в холодильник хвилин на 20.
8
8. Акуратно приберіть плівку і наріжте млинець порційними шматочками.
9
9. Перед подачею можна полити десерт згущеним молоком або шоколадною глазур'ю, наприклад.