Торт з яєчних млинців з курячої начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати торт з яєчних млинців з курячої начинкою. Такий торт підійде як для святкового столу, так і для звичайної вечері або посиденьок з друзями.
Млинці для торта будуть досить незвичайними - яєчними, в тесті для них використовується більше, чим звичайно, яєць і менше, чим звичайно, молока. В результаті млинці виходять, як на мене, смачніше. Крім того, вони набагато простіше і швидше смажаться. В якості начинки для торта можна використовувати всі, що завгодно. Можна використовувати плавлений сирок, печінковий паштет і т. d. Особливо смачним виходить торт з яєчних млинців з курячою грудкою. Саме завдяки такій начинці закуска виходить дуже смачною і ситної.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки відварити до готовності в підсоленій воді (це займе хвилин 20-25).
Яйця змішайте з борошном і сіллю. Перемішайте до однорідного стану.
Потім влийте молоко і оливкове масло і гарненько перемішайте.
Маса повинна вийти в'язкою і однорідної.
Смажте млинці на сковороді, як і зазвичай, виливаючи невелику кількість тіста і обсмажуючи з обох боків до золотистого кольору. Блінов повинно вийти 6-8 штук.
Підготуйте начинку. Курячі грудки подрібніть ножем або за допомогою кухонного комбайна, до неї додайте подрібнену цибулину і сметану. Добре перемішайте отриману начинку.
Змастіть перший млинець начинкою рівним шаром, зверху покладіть наступний млинець і знову змастіть начинкою.
Так зберіть весь торт. Завдяки начинці він вийде досить високим.
Прикрасьте торт на свій розсуд. Дайте йому просочитися протягом години - і можете подавати до столу. Їжте із задоволенням!