Рулет зі згущеним молоком «Березін»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати рулет зі згущеним молоком "берізка", це смачний рулет з соковитого бісквіта для любителів солодощів або вареного згущеного молока. Його завжди можна швидко і просто приготувати для чаювання.
Іноді в тісто додають 2 ложки води, щоб рулет краще скручувався і не лопався. Допоможе добре згорнути рулет і вологий рушник. Покладіть на нього бісквіт і скручуйте, як рол.
Такий рулет приголомшливо поєднується з молоком і кава
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Згущене молоко - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 75 грам
- Білий шоколад - 100 грам
- Чорний шоколад - 30 грам
- Розпушувач - 1/3 чайних ложки
- Ванілін - 1 щіпка
1. Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром до піни.
2. Просійте борошно з розпушувачем і ваніліном. У кілька прийомів вводите її в яєчну суміш і збивайте міксером. Тісто вийде рідке.
3. Пергаментний папір змастіть маслом. Вилийте тісто і розподіліть його по поверхні дека. Випікайте при температурі 200 градусів 10 хвилин.
4. Поки бісквітний корж ще гарячий, змастіть його вареним згущеним молоком і скрутіть в рулет. Нерівні краї обріжте ножем.
5. Розтопіть білий шоколад на водяній бані. Потім додайте цукрову пудру і ложку молока. Перемішайте до однорідної маси і знову додайте ложку молока.
6. Змастіть глазур'ю рулет, поки вона ще гаряча. Поставте застигати.
7. На застиглу глазур нанесіть прикраса з чорного шоколаду, розтопленого на водяній бані. Дочекайтеся, коли він застигне, і нарізуйте рулет