Рулет з вареним згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати рулет з вареним згущеним молоком, дуже простий. Його виконання під силу кожній господині. Ця страва універсально, і припаде до смаку всім: от мала до велика. Вивчаємо інструкцію!
Набір продуктів для бісквітного рулету доступний за ціною. Звичайно, готовий рулет зі згущеним молоком можна купити в магазині, однак ніщо не зрівняється з ароматною і свіжої домашньою випічкою. Ви можете бути впевнені в якості продуктів і, відповідно, в смакових якостях страви. Для рулету зі згущеним молоком потрібні: яйця, цукор, мука, варене згущене молоко і рослинне масло.
- Яйце - 5 штук
- Цукор - 250 грам
- Борошно - 250 грам
- Масло rafinirovannoe - 2 Ст. Ложки
- Згущене варене молоко - 250 грам
1. Для приготування страви беремо всі необхідні продукти.
2. Жовток відокремлюємо від білка, відправляємо його в миску, до нього всипаємо цукор. Просіваємо борошно, порційно додаємо її, вимішуємо тісто.
3. Білки беремо охолоджені, додаємо до них щіпку солі і збиваємо все в пишну піну.
4. Білки акуратно вводимо до жовтків.
5. Деко застилає папером для випічки і змащуємо маслом. Виливаємо на нього бісквітне тісто.
6. Випікаємо бісквіт в духовці при температурі 200 градусів близько двадцяти хвилин. Після приготування перекладаємо готовий бісквіт разом з пергаментом на рушник.
7. Звертаємо рулетом, залишаємо так на п'ятнадцять хвилин.
8. Розгортаємо рулет, змащуємо його вареним згущеним молоком.
9. Звертаємо рулет, а через деякий час нарізаємо його порційно і подаємо до столу.