Бісквітний рулет зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Зі згущеним молоком будь-яка випічка виходить смачною, прямо як в дитинстві, ну а такий приголомшливий рулет можна взагалі вважати класикою, тому його повинна вміти готувати кожна господиня.
Мені здається, що практично у всіх ласунів згущене молоко один з найулюбленіших наповнювачів для будь-якої випічки, а раз так, значить, цей простий рецепт бісквітного рулету зі згущеним молоком багатьом припаде до смаку. Особисто я роблю це ласощі дуже часто, адже його приготування займає мінімум часу і не вимагає якихось особливих знань. Дійсно, зробити бісквітний рулет зі згущеним молоком в домашніх умовах під силу навіть дитині, спробуйте і ви приготувати це смачне частування.
- Яйце - 5 штук
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Крохмаль - 50 грам
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Пакетик ванільного цукру - 1 штука
- Молоко згущене - 200 грам
Для початку ми розбиваємо яйця і відділяємо жовтки від білків, жовтки викладаємо в чашу міксера. Додаємо до них цукор і ванільний цукор, збиваємо все до однорідності. Потім в отриману масу всипаємо борошно, розпушувач і крохмаль, ще раз все ретельно перемішуємо.
Тепер нам необхідно в окремому посуді збити білки до утворення густої піни і додати білки в тісто. Коли будете з'єднувати білки з тестом, збивати масу не потрібно, просто перемішайте все акуратно силіконовою лопаткою.
Застеляємо деко пекарської папером і переливаємо на нього приготоване тісто, ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку.
Випікаємо бісквітний корж 12 хвилин, потім витягуємо деко з духовки і перевертаємо корж на рушник (рушник можна посипати цукром або цукровою пудрою). Акуратно видаляємо папір з коржа і звертаємо його рулетом, чекаємо, поки рулет охолоне.
Далі рулет слід розгорнути, змастити згущеним молоком і повернути назад. Готовий рулет нарізаємо на невеликі шматочки і подаємо разом з чаєм до столу. Приємного всім апетиту!