Рецепт Рулет з індички з чорносливом фото

Рулет з індички з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

На закуску до святкового столу, на обід або вечерю цей рулет з індички з чорносливом в домашніх умовах стане відмінним варіантом. Спробуйте, це дуже смачно.

Опис приготування:

1. Грудку без шкірки вимийте, обсушити трохи і відбийте злегка. Найкраще використовувати харчову плівку, щоб не пошкодити філе.

2. Відбиті шматочки посоліть і поперчіть з двох сторін. Це може бути один великий рулет або кілька маленьких, наприклад, - як вам більше подобається.

3. Два скибочки бекону наріжте невеликими шматочками.

4. На кожен шматочок філе викладіть шматочок бекону і 2-3 штуки чорносливу.

5. Щоб закріпити рулет з індички з чорносливом в домашніх умовах використовуйте залишився бекон. Акуратно згорніть грудку і загорніть в смужку бекону.

6. Для більш апетитною скоринки можна запанірувати борошном або сухарями, наприклад.

7. На сковороді розігрійте олію і викладіть туди рулети.

8. На середньому вогні обсмажте їх з усіх боків до рум'яної скоринки.

9. Ось і весь секрет, як приготувати рулет з індички з чорносливом. Подавати до столу його можна з соусом, гарніром або овочами.

  • Філе індички - 600 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Бекон - 4 скибочки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Грудку без шкірки вимийте, обсушити трохи і відбийте злегка. Найкраще використовувати харчову плівку, щоб не пошкодити філе.

2. Відбиті шматочки посоліть і поперчіть з двох сторін. Це може бути один великий рулет або кілька маленьких, наприклад, - як вам більше подобається.

3. Два скибочки бекону наріжте невеликими шматочками.

4. На кожен шматочок філе викладіть шматочок бекону і 2-3 штуки чорносливу.

5. Щоб закріпити рулет з індички з чорносливом в домашніх умовах використовуйте залишився бекон. Акуратно згорніть грудку і загорніть в смужку бекону.

6. Для більш апетитною скоринки можна запанірувати борошном або сухарями, наприклад.

7. На сковороді розігрійте олію і викладіть туди рулети.

8. На середньому вогні обсмажте їх з усіх боків до рум'яної скоринки.

9. Ось і весь секрет, як приготувати рулет з індички з чорносливом. Подавати до столу його можна з соусом, гарніром або овочами.

Схожі рецепти