Рецепт Рубані котлети з курячого філе фото

Рубані котлети з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Якщо звичайні котлети вже злегка приїлися, варто спробувати рубані котлети з курячого філе в якості різноманітності. Соковиті і ніжні, вони обов'язково сподобаються не тільки дорослим, але і дітям.

Опис приготування:

Рецепт приготування рубаних котлет з курячого філе неймовірно простий. Єдине, з чим доведеться повозитися, це сама курка.

1. Необхідно ретельно порізати її на невеликі шматочки. Чим дрібніше буде порізано філе, тим акуратніше будуть готові котлети.

2. Яйце добре збити.

3. Додати до нього борошно, добре перемішати.

4. Часник очистити і пропустити через прес (можна натерти на терці чи подрібнити ножем). Додати до яйцю.

5. Сметану потроху додати в заправку, щоб не зробити її занадто рідкою.

6. Заправити сумішшю курку. Посолити і поперчити за смаком. Можна залишити її маринуватися на кілька годин або готувати відразу.

7. Розігріти невелику кількість масла.

8. Столовою ложкою викладати котлети на сковороду і накрити кришкою.

9. Коли котлети добре прожаряться, зняти кришку і довести їх до золотистої скоринки.

Цей простий рецепт рубаних котлет з курячого філе обов'язково варто спробувати тим, хто вважає курячі котлети занадто сухими. Повірте, приготувавши їх саме так, ви зміните свою думку назавжди.


  • Курка - 0.5 кілограма
  • Яйце - 1-2 штук
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Крем - 2 Ст. Ложки (можна замінити майонезом)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Рецепт приготування рубаних котлет з курячого філе неймовірно простий. Єдине, з чим доведеться повозитися, це сама курка.

1. Необхідно ретельно порізати її на невеликі шматочки. Чим дрібніше буде порізано філе, тим акуратніше будуть готові котлети.

2. Яйце добре збити.

3. Додати до нього борошно, добре перемішати.

4. Часник очистити і пропустити через прес (можна натерти на терці чи подрібнити ножем). Додати до яйцю.

5. Сметану потроху додати в заправку, щоб не зробити її занадто рідкою.

6. Заправити сумішшю курку. Посолити і поперчити за смаком. Можна залишити її маринуватися на кілька годин або готувати відразу.

7. Розігріти невелику кількість масла.

8. Столовою ложкою викладати котлети на сковороду і накрити кришкою.

9. Коли котлети добре прожаряться, зняти кришку і довести їх до золотистої скоринки.

Цей простий рецепт рубаних котлет з курячого філе обов'язково варто спробувати тим, хто вважає курячі котлети занадто сухими. Повірте, приготувавши їх саме так, ви зміните свою думку назавжди.

Схожі рецепти