Розсольник з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів розсольнику дуже багато, у кожної господині він свій. Я покажу рецепт приготування цього смачного супу саме так, як люблять у нашій родині.
Приготувати розсольник за моїм рецептом дуже просто, все досить докладно розказано в покрокових рекомендаціях до рецептом. У тому ж це досить швидко.
- Свинина тушкована - 325 грам (вищого сорту)
- Перлова крупа - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 1 штука (середній розмір)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука (невеликого розміру)
- Томатна паста - 70 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Кріп - 30 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2, 5 L
- Сіль - 2 щіпки
- Цукор - 1 щіпка
- Солоні огірки - 2 штуки (або мариновані)
Підготуйте інгредієнти.
Налийте в каструлю воду, промийте перловку, покладіть її в воду і варіть до напівготовності.
У сковороду налийте 2 столові ложки рослинної олії, зніміть жир з тушонки і покладіть його в сковороду, нагрійте.
Дрібно наріжте моркву (кубиком), цибуля (кубиком), огірки (соломкою) і перекладіть їх в сковороду для обсмажування.
Коли овочі добре обсмажити, додайте томатну пасту.
Для збалансованості смаку додайте дрібку цукру.
В кінці обсмажування додайте в неї подрібнений часник.
Покладіть в каструлю нарізаний великим кубиком картопля, через 10 хвилин варіння розімніть на дрібні шматочки тушонку і додайте її в суп.
Як тільки картопля звариться до готовності, викладіть в розсольник зажарку.
Тепер можна розсольник посолити, раніше цього моменту солити не рекомендую, так як огірки віддадуть сіль і ви зрозумієте скільки ще додати. Додайте лавровий лист.
Як тільки розсольник буде готовий, додайте подрібнений кріп і вимикайте.
Дайте розсольнику трохи настоятися, заправляйте сметаною або майонезом. Смачного! Відмінний варіант дачного супу, швидко, смачно і ситно!