Рогалики з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Домашні рогалики з варенням за класичним рецептом - даний смакота! Варення в якості начинки можна брати будь-який. Головне, щоб воно було густим.
До чаю, кава і будь-якого напою такі рогалики з варенням в домашніх умовах стануть відмінним ласощами. Готуються вони просто: тісто має бути еластичним. Сметана з цукром, маргарином і содою розпушити тісто. Маргарин краще брати вершковий.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Крем - 200 грам
- Маргарин - 200 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Варення - За смаком
1. Підготуйте продукти для приготування рогаликів. Найголовніше: маргарин повинен бути кімнатної температури, щоб добре розтирався.
2. Розтираємо маргарин виделкою (можна його натерти на тертці) разом з цукром. Додаємо сметану і соду.
3. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Даємо йому трохи постояти. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук.
4. Поділяємо тісто на рівні частини. В основному за цим рецептом їх 4-5. Розкачуємо кожну частину.
5. Розрізаємо коло на частини і кожну змащуємо варенням. Закручуємо від краю до середини і викладаємо все рогалики на змащене деко.
6. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин. Після запікання даємо трохи постояти, щоб рогалики охололи.
7. Коли рогалики з варенням охолонуть, можна присипати їх цукровою пудрою.