Рецепт Рисові чіпси фото

Рисові чіпси
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал , Коричневий рис
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Чіпси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати рисові чіпси в домашніх умовах. Рекомендую всім спробувати, це смачна і при цьому вельми легка і навіть корисна закуска! Спробуйте, вам повинно сподобатися!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати рисові чіпси в домашніх умовах. Це насправді дуже легко! Просто відваріть коричневий рис, а далі все піде швидко і приємно! Рис краще брати саме коричневий, він і корисніше, і смак дає приємний, і при цьому ще й тягучий, добре скріплює чіпси, не даючи їм розповзатися. Спробуйте!

  • Насіння льону - 100 грам
  • Рис коричневий - 200 грам (або 2 склянки вже відвареного рису)
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
рисові чіпси - фото крок 1
1. Рис відварити і трохи остудити, а потім за допомогою блендера перетираємо його в однорідну масу разом з соєвим соусом, насінням льону і маслом. Спеції додавайте до смаку.
рисові чіпси - фото крок 2
2. У вже готову масу додамо кунжут (його краще попередньо обсмажити), перемішаємо, розкачати в пласт і зробимо чіпси. Випікаємо їх півгодини при температурі в 180 градусів, а десь в середині процесу переверніть, щоб чіпси пропеклися рівномірно.
рисові чіпси - фото крок 3
3. От і все! Остуджують і подаємо!

Схожі рецепти