Рисові чіпси
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати рисові чіпси в домашніх умовах. Рекомендую всім спробувати, це смачна і при цьому вельми легка і навіть корисна закуска! Спробуйте, вам повинно сподобатися!
Розповім, як приготувати рисові чіпси в домашніх умовах. Це насправді дуже легко! Просто відваріть коричневий рис, а далі все піде швидко і приємно! Рис краще брати саме коричневий, він і корисніше, і смак дає приємний, і при цьому ще й тягучий, добре скріплює чіпси, не даючи їм розповзатися. Спробуйте!
- Насіння льону - 100 грам
- Рис коричневий - 200 грам (або 2 склянки вже відвареного рису)
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки

1. Рис відварити і трохи остудити, а потім за допомогою блендера перетираємо його в однорідну масу разом з соєвим соусом, насінням льону і маслом. Спеції додавайте до смаку.

2. У вже готову масу додамо кунжут (його краще попередньо обсмажити), перемішаємо, розкачати в пласт і зробимо чіпси. Випікаємо їх півгодини при температурі в 180 градусів, а десь в середині процесу переверніть, щоб чіпси пропеклися рівномірно.

3. От і все! Остуджують і подаємо!