Рецепт Рис в ананасі по-тайськи фото

Рис в ананасі по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Фрукти , Крупи , Мал , Ананас
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.

Продовжуючи тайську тематику наших рецептів, пропонуємо вашій увазі рецепт традиційної тайської кухні - рис в ананасі по-тайськи. Оригінальна, ефектне і смачна страва.

Опис приготування:

Відмінне поєднання естетичного вигляду і відмінного смаку. Гамма солоно-солодкого і трохи гострого, зовсім трошки. Готується дуже нескладно. Саме трудомістке - це витяг м'якоті ананаса з шкурки. Якщо вас ця процедура пригнічує, то її можна і виключити, купивши консервовані ананаси, нарізані кубиками, і час приготування взагалі скоротити до 10 хвилин.

  • Ананас - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кешью смажений - 8-10 штук
  • Часник - 1 Ст. Ложка
  • Зелений чилі - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Червоний перець мелений - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
рис в ананасі по-тайськи - фото крок 1
1. Розтопіть в розпеченій сковороді олію і обсмажте подрібнену цибулю до напівпрозорості. Після додайте подрібнений чилі і часник.
рис в ананасі по-тайськи - фото крок 2
2. До цибулі покладіть нарізаний на дрібні кубики болгарський перець і моркву. Протушкувати овочі на сильному вогні.
рис в ананасі по-тайськи - фото крок 3
3. Додайте свіжі шматочки ананаса і готуйте їх хвилину.
рис в ананасі по-тайськи - фото крок 4
4. Тепер додайте смажені кешью в сковороду і тушкуйте суміш протягом 1-2 хвилин.
Приправте овочі соєвим соусом, червоним перцем, koriandrom, кмином, сіллю і перцем.
рис в ананасі по-тайськи - фото крок 5
5. Додайте три чашки готового рису і перемішайте його з овочами.
Подавайте рис по-тайськи в шкірці ананаса.

Схожі рецепти