Рис в ананасі по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Продовжуючи тайську тематику наших рецептів, пропонуємо вашій увазі рецепт традиційної тайської кухні - рис в ананасі по-тайськи. Оригінальна, ефектне і смачна страва.
Відмінне поєднання естетичного вигляду і відмінного смаку. Гамма солоно-солодкого і трохи гострого, зовсім трошки. Готується дуже нескладно. Саме трудомістке - це витяг м'якоті ананаса з шкурки. Якщо вас ця процедура пригнічує, то її можна і виключити, купивши консервовані ананаси, нарізані кубиками, і час приготування взагалі скоротити до 10 хвилин.
- Ананас - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кешью смажений - 8-10 штук
- Часник - 1 Ст. Ложка
- Зелений чилі - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Червоний перець мелений - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Розтопіть в розпеченій сковороді олію і обсмажте подрібнену цибулю до напівпрозорості. Після додайте подрібнений чилі і часник.
2. До цибулі покладіть нарізаний на дрібні кубики болгарський перець і моркву. Протушкувати овочі на сильному вогні.
3. Додайте свіжі шматочки ананаса і готуйте їх хвилину.
4. Тепер додайте смажені кешью в сковороду і тушкуйте суміш протягом 1-2 хвилин.
Приправте овочі соєвим соусом, червоним перцем, koriandrom, кмином, сіллю і перцем.
Приправте овочі соєвим соусом, червоним перцем, koriandrom, кмином, сіллю і перцем.
5. Додайте три чашки готового рису і перемішайте його з овочами.
Подавайте рис по-тайськи в шкірці ананаса.
Подавайте рис по-тайськи в шкірці ананаса.