Рецепт Рибний салат в половинках авокадо фото

Рибний салат в половинках авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Яйця, Крупи, Авокадо, Мал
Роздільне харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет, Новий рік, Різдво
Салати

Рибні салати за святковим столом користуються великим попитом: вони дуже смачні і не такі "важкі", як м'ясні. Пропоную приготувати салат з консервованої сайри і подати його в авокадо.

Простий салат на основі консервованої сайри з додаванням рису, м'якоті авокадо і варених яєць, заправлений натуральним майонезом Махеев', неодмінно прикрасить Ваш святковий стіл. Особливу родзинку цього блюда надає ефектна порційна подача в половинках авокадо!

  • Авокадо - 2 штуки
  • Рис варений - 100 грам
  • Яйце варене - 2 штуки
  • Сайра консервована - 1 штука (банку)
  • Майонез Махеев' - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 1
Яйця наріжте і змішайте з вареним рисом.
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 2
У авокадо ложкою видаліть м'якоть
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 3
Наріжте м'якоть авокадо і додайте до рису з яйцями
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 4
У сайри видаліть хребет і кістки, додайте до решти інгредієнтів
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 5
Додайте майонез Махеев'. У своїх стравах я завжди використовую майонез цієї марки, т.К. Він не містить оцту і крохмалю і зроблений з натуральних інгредієнтів.
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти