Рибний салат в половинках авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Рибні салати за святковим столом користуються великим попитом: вони дуже смачні і не такі "важкі", як м'ясні. Пропоную приготувати салат з консервованої сайри і подати його в авокадо.
Простий салат на основі консервованої сайри з додаванням рису, м'якоті авокадо і варених яєць, заправлений натуральним майонезом Махеев', неодмінно прикрасить Ваш святковий стіл. Особливу родзинку цього блюда надає ефектна порційна подача в половинках авокадо!
- Авокадо - 2 штуки
- Рис варений - 100 грам
- Яйце варене - 2 штуки
- Сайра консервована - 1 штука (банку)
- Майонез Махеев' - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Яйця наріжте і змішайте з вареним рисом.
У авокадо ложкою видаліть м'якоть
Наріжте м'якоть авокадо і додайте до рису з яйцями
У сайри видаліть хребет і кістки, додайте до решти інгредієнтів
Додайте майонез Махеев'. У своїх стравах я завжди використовую майонез цієї марки, т.К. Він не містить оцту і крохмалю і зроблений з натуральних інгредієнтів.
Смачного!