Рецепт Рибний салат в половинках авокадо фото

Рибний салат в половинках авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Яйця , Крупи , Авокадо , Мал
Роздільне харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет , Новий рік , Різдво
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рибні салати за святковим столом користуються великим попитом: вони дуже смачні і не такі"важкі" , як м'ясні. Пропоную приготувати салат з консервованої сайри і подати його в авокадо.

Опис приготування:

Простий салат на основі консервованої сайри з додаванням рису, м'якоті авокадо і варених яєць, заправлений натуральним майонезом Махеев', неодмінно прикрасить Ваш святковий стіл. Особливу родзинку цього блюда надає ефектна порційна подача в половинках авокадо!

  • Авокадо - 2 штуки
  • Рис варений - 100 грам
  • Яйце варене - 2 штуки
  • Сайра консервована - 1 штука (банку)
  • Майонез Махеев' - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 1
Яйця наріжте і змішайте з вареним рисом.
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 2
У авокадо ложкою видаліть м'якоть
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 3
Наріжте м'якоть авокадо і додайте до рису з яйцями
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 4
У сайри видаліть хребет і кістки, додайте до решти інгредієнтів
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 5
Додайте майонез Махеев'. У своїх стравах я завжди використовую майонез цієї марки, т.К. Він не містить оцту і крохмалю і зроблений з натуральних інгредієнтів.
рибний салат в половинках авокадо - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти