Рецепт Салат з риби в половинках авокадо фото

Салат з риби в половинках авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Рибні салати за святковим столом користуються великим попитом: вони дуже смачні і не такі"важкі" , як м'ясні. Пропоную приготувати салат з консервованої сайри і подати його в авокадо.

Опис приготування:

Простий салат на основі консервованої сайри з додаванням рису, м'якоті авокадо і варених яєць, заправлений натуральним майонезом Махеев', неодмінно прикрасить Ваш святковий стіл. Особливу родзинку цього блюда надає ефектна порційна подача в половинках авокадо!

  • Авокадо - 1 штука
  • Рис варений - 100 грам
  • Яйце варене - 2 штуки
  • Сайра консервована - 1 штука (банку)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
салат з риби в половинках авокадо - фото крок 1
Яйця наріжте і змішайте з вареним рисом.
салат з риби в половинках авокадо - фото крок 2
У авокадо ложкою видаліть м'якоть.
салат з риби в половинках авокадо - фото крок 3
Наріжте м'якоть авокадо і додайте до рису з яйцями.
салат з риби в половинках авокадо - фото крок 4
У сайри видаліть хребет і кістки, додайте до решти інгредієнтів.
салат з риби в половинках авокадо - фото крок 5
Додайте майонез. Викладіть салат в половинки авокадо. Смачного!

Схожі рецепти