Риба в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є кілька цілих рибин і ви не знаєте, яке блюдо з них зробити, то не потрібно брати щось складне. Беріть прості і елементарні рецепти, які точно вийдуть. Цей один з таких.
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати рибу в паніровці, ви захочете повторити цей варіант не раз. Він доступний кожному і робиться швидко. На гарнір підійде картопляне пюре і овочевий салат. І, що мені особливо подобається, так це те, що тушку не треба обробляти, тоді знадобиться ще менше часу.
- Карась - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Приправа - 1 Чайна ложка (для риби)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
В одну тарілку всипте сухарі, а в другій змішайте яйце з перцем, приправою і сіллю.
Промиту і підсушену рибу умочіть спочатку в яєчну масу, а потім в сухарі по обидва боки.
У сковороді розігрійте олію на сильному вогні. Викладіть в нього карася.
Обсмажте рибу з обох сторін по 7 хвилин. Все готово! Смачного!