Рецепт Риба в паніровці фото

Риба в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Карась
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Якщо у вас є кілька цілих рибин і ви не знаєте, яке блюдо з них зробити, то не потрібно брати щось складне. Беріть прості і елементарні рецепти, які точно вийдуть. Цей один з таких.

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати рибу в паніровці, ви захочете повторити цей варіант не раз. Він доступний кожному і робиться швидко. На гарнір підійде картопляне пюре і овочевий салат. І, що мені особливо подобається, так це те, що тушку не треба обробляти, тоді знадобиться ще менше часу.

  • Карась - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Приправа - 1 Чайна ложка (для риби)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
риба в паніровці - фото крок 1
В одну тарілку всипте сухарі, а в другій змішайте яйце з перцем, приправою і сіллю.
риба в паніровці - фото крок 2
Промиту і підсушену рибу умочіть спочатку в яєчну масу, а потім в сухарі по обидва боки.
риба в паніровці - фото крок 3
У сковороді розігрійте олію на сильному вогні. Викладіть в нього карася.
риба в паніровці - фото крок 4
Обсмажте рибу з обох сторін по 7 хвилин. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти