Риба під соусом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт риби під соусом на сковороді. Впевнена, вам сподобається це блюдо, і від смаку цього чудесного поєднання гранатового соусу з рибкою ви будете в такому ж захваті, що і я!
Смачне і прямо-таки тане в роті частування - все це про дане блюдо! розповім, як приготувати рибу під соусом на сковороді. Це швидко і легко! Гранат додає смаку риби особливі кисленькі нотки. У підсумку виходить пікантно, смачно, та ще й виглядає дуже красиво. Відмінний варіант урочистого або романтичної вечері!
- Лосось - 600 грам
- Гранат - 3 штуки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Рибу розморозимо, обмиємо, обсушити і обсмажити на великому вогні швидко з усіх боків. Спеції додавайте до смаку.
2. Рибу знімаємо з вогню, зробимо наразі для неї соус. Для цього перетираємо гранатові зерна, щоб випустити з них якомога більше соку і позбутися кісточок.
3. Змішаємо сік і воду, додамо крохмаль і спеції, перемішаємо і на маленькому вогні проварити протягом 5-7 хвилин, поки соус не закипить і не загусне.
4. От і все! Смачного!