Рецепт Риба під соусом на сковороді фото

Риба під соусом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось, Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви

Перед вами простий рецепт риби під соусом на сковороді. Впевнена, вам сподобається це блюдо, і від смаку цього чудесного поєднання гранатового соусу з рибкою ви будете в такому ж захваті, що і я!

Смачне і прямо-таки тане в роті частування - все це про дане блюдо! розповім, як приготувати рибу під соусом на сковороді. Це швидко і легко! Гранат додає смаку риби особливі кисленькі нотки. У підсумку виходить пікантно, смачно, та ще й виглядає дуже красиво. Відмінний варіант урочистого або романтичної вечері!

  • Лосось - 600 грам
  • Гранат - 3 штуки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
риба під соусом на сковороді - фото крок 1
1. Рибу розморозимо, обмиємо, обсушити і обсмажити на великому вогні швидко з усіх боків. Спеції додавайте до смаку.
риба під соусом на сковороді - фото крок 2
2. Рибу знімаємо з вогню, зробимо наразі для неї соус. Для цього перетираємо гранатові зерна, щоб випустити з них якомога більше соку і позбутися кісточок.
риба під соусом на сковороді - фото крок 3
3. Змішаємо сік і воду, додамо крохмаль і спеції, перемішаємо і на маленькому вогні проварити протягом 5-7 хвилин, поки соус не закипить і не загусне.
риба під соусом на сковороді - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти