Рецепт Риба під соусом на сковороді фото

Риба під соусом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.

Перед вами простий рецепт риби під соусом на сковороді. Впевнена, вам сподобається це блюдо, і від смаку цього чудесного поєднання гранатового соусу з рибкою ви будете в такому ж захваті, що і я!

Опис приготування:

Смачне і прямо-таки тане в роті частування - все це про дане блюдо! розповім, як приготувати рибу під соусом на сковороді. Це швидко і легко! Гранат додає смаку риби особливі кисленькі нотки. У підсумку виходить пікантно, смачно, та ще й виглядає дуже красиво. Відмінний варіант урочистого або романтичної вечері!

  • Лосось - 600 грам
  • Гранат - 3 штуки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
риба під соусом на сковороді - фото крок 1
1. Рибу розморозимо, обмиємо, обсушити і обсмажити на великому вогні швидко з усіх боків. Спеції додавайте до смаку.
риба під соусом на сковороді - фото крок 2
2. Рибу знімаємо з вогню, зробимо наразі для неї соус. Для цього перетираємо гранатові зерна, щоб випустити з них якомога більше соку і позбутися кісточок.
риба під соусом на сковороді - фото крок 3
3. Змішаємо сік і воду, додамо крохмаль і спеції, перемішаємо і на маленькому вогні проварити протягом 5-7 хвилин, поки соус не закипить і не загусне.
риба під соусом на сковороді - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти