Рецепт Рецепт ніжного печива фото

Рецепт ніжного печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Любіть ніжну і розсипчасту випічку? Тоді вам точно сподобається цей рецепт ніжного печива. Можете зробити сендвічі з прошарком з повітряного крему або залишити кожне окремо.

Основа печива - це пісочне тісто. Якщо ви перетримаєте його в духовці, то воно буде більш розсипчастим і сухим. Можете зробити печиво будь-якої форми і розмірів. Цього разу я роблю ось такі сендвічі, а всередині - масляний крем з легкою ноткою м'яти. Печиво виглядає святково, якщо додасте харчовий барвник.

  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок(4 ст. Ложки для тесту, 2 ст. Ложки для крему)
  • Вершковий сир - 60 грам
  • Цукор - 1 Склянка(0, 5 склянки для тіста, 0, 5 склянки для крему)
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Харчовий барвник - За смаком (зелений)
  • Екстракт м'яти - 2 краплі
1
Для тіста: в чашу міксера викладіть вершкове масло, вершковий сир і збийте до утворення пухнастої маси, потроху додавайте цукровий пісок і збивайте ще пару хвилин.
2
Просійте борошно і по столовій ложці додавайте в чашу, замісіть тісто.
3
Сформуйте кулю і оберніть його в харчову плівку, відправте його в холодильник на 20-30 хвилин.
4
Дістаньте тісто і розкачайте його в пласт товщиною близько 0, 5 см. Спеціальними формами виріжте два види печива.
5
Викладіть все на деко і випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 12-14 хвилин. Дістаньте деко з готовим печивом і остудіть.
6
Зробіть крем: міксером збийте вершкове масло з цукром, екстрактом м'яти, додайте харчовий барвник (стільки, який насичений колір хочете).
7
На одну половинку печива нанесіть крем, потім накрийте другою половинкою і притисніть, посипте зверху цукром. Смачного!

Схожі рецепти