Легкий рецепт печива
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім немає часу, але є величезне бажання випити чашечку чаю з смачними печивом? Цей рецепт саме для вас. Просто, легко, швидко і з мінімуму інгредієнтів спечемо смачне розсипчасте печиво.
У вас зовсім немає бажання бігти в магазин за чимось смачненьким до чаю? І не потрібно, адже вам попався на очі цей легкий рецепт печива. Я розповім і покажу легкий рецепт печива з мінімальної кількості інгредієнтів. З даної кількості продуктів виходить близько 18 печива.
- Вершкове масло - 100 грам (або маргарину)
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка (з гіркою)
Ось з цих трьох інгредієнтів ми спечемо смачне печиво. Масло має бути м'яким, кімнатної температури.
Перекладаємо все інгредієнти в миску, в якій будемо замішувати тісто.
І руками перемішуємо всі інгредієнти.
В результаті у нас вийде ось таке м'яке тісто. Якщо є час, можна скачати з тіста ковбаску близько 2 см в діаметрі і покласти тісто в морозилку хвилин на 10.
Якщо часу немає, як у мене, скачуємо ковбаску і нарізаємо тісто на шматочки товщиною 1 см.
Можна зі шматочків скачати кульки, а можна і в такому вигляді викласти на деко, застелений папером для випічки.
Шматочки тесту викладаємо на відстані один від одного. А тепер виделкою злегка придавлюємо тісто, залишаючи на ньому смужки.
А потім робимо смужки поперек попередніх, отримуємо клітинки.
Відправляємо випікатися в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 15, до рум'янцю.
І в підсумку отримуємо ось такі красиві і смачні печива.
Перекладаємо остиглі печива на тарілку і п'ємо чай!