Пюре з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Нижче представлений найпростіший рецепт пюре з куркою. Виходить швидко і смачно, а саме приготування страви не вимагає особливих кулінарних навичок.
Опис приготування:
Найпростіший і швидкої спосіб приготувати пюре з куркою - окремо приготувати картоплю і окремо - курку. Щоб пюре вийшло смачніше, додаємо в нього вершкового масла, молока, збите яйце. М'ясо ж досить обсмажити у борошні, попередньо натер різноманітними спеціями за смаком.
- Стегенця - 2 штуки
- Картопля - 500 грам
- Перець червоний - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Приправи - За смаком (будь-які інші приправи за смаком)
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 30 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Моєму курку, натираємо її спеціями.
Чистимо і варимо картоплю.
Курку вивалюємо в борошні.
Обсмажуємо курку в олії.
Коли виклали курку, накриваємо сковорідку кришкою. Готуємо до почервоніння.
В готовий варену картоплю додаємо вершкового масла.
Товчемо його до стану пюре, додаємо сіль, кип'ячене молоко і яйце.
Пюре має бути однорідним за кольором і консистенції і без грудочок.
До цього часу курка вже повинна бути готова. Страву можна подавати до столу.