Рецепт Суп-пюре гороховий з куркою фото

Суп-пюре гороховий з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Птах , Бобові , Курка , Горох
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Відмінний варіант для обіду. Підійде і тим, у кого проблеми зі шлунком. Готується досить довго, але зате результат - пальчики оближеш!

Опис приготування:

Процес приготування супу - досить тривалий, так як варіння гороху багато часу займає. Для початку відмочують горох 1, 5 години в холодній воді, а потім варимо його ще 2 годину. У цей час треба приготувати курячий бульйон. Горох після варіння перемелює блендером в кашу, додаємо до нього бульйон і даємо закипіти. Додаємо вершки, сіль і спеції за смаком. Суп готовий. Його можна доповнити сухариками з білого хліба або смаженим беконом.

  • Курка - 300 грам
  • Горох - 1 Склянка
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
суп-пюре гороховий з куркою - фото крок 1
Горох залити холодною водою і залишити на 2 годину. Потім поставити на вогонь і варити десь 1, 5 годину.
суп-пюре гороховий з куркою - фото крок 2
Поки вариться горох, варимо курячий бульйон. Курку варимо приблизно 30-40 хвилин.
суп-пюре гороховий з куркою - фото крок 3
Зварений горох перетворюємо в пюре за допомогою блендера.
суп-пюре гороховий з куркою - фото крок 4
Додаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння.
суп-пюре гороховий з куркою - фото крок 5
Після додаємо вершки, а також солимо і перчимо до смаку.
суп-пюре гороховий з куркою - фото крок 6
Розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Суп відмінно доповнять сухарики з білого хліба.

Схожі рецепти