Суп-пюре гороховий з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для обіду. Підійде і тим, у кого проблеми зі шлунком. Готується досить довго, але зате результат - пальчики оближеш!
Процес приготування супу - досить тривалий, так як варіння гороху багато часу займає. Для початку відмочують горох 1, 5 години в холодній воді, а потім варимо його ще 2 годину. У цей час треба приготувати курячий бульйон. Горох після варіння перемелює блендером в кашу, додаємо до нього бульйон і даємо закипіти. Додаємо вершки, сіль і спеції за смаком. Суп готовий. Його можна доповнити сухариками з білого хліба або смаженим беконом.
- Курка - 300 грам
- Горох - 1 Склянка
- Вершки - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Горох залити холодною водою і залишити на 2 годину. Потім поставити на вогонь і варити десь 1, 5 годину.
Поки вариться горох, варимо курячий бульйон. Курку варимо приблизно 30-40 хвилин.
Зварений горох перетворюємо в пюре за допомогою блендера.
Додаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння.
Після додаємо вершки, а також солимо і перчимо до смаку.
Розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Суп відмінно доповнять сухарики з білого хліба.