Пудинг з моркви і яблук
(покроковий рецепт з фото)
Чашечка гарячого чаю з яблучно-морквяним пудингом відмінно скрасить холодний і сирий осінній вечір. Та й до новорічного столу цей десерт доведеться дуже до речі.
Пудинг з моркви і яблук готується так: наріжте яблуко і моркву і трохи проваріть в молоці, також відваріть і наріжте чорнослив. Змішайте їх з розтертими в цукрі жовтками, збитими білками, кедровими горіхами, сухарями і корицею. Викладіть пудинг в форму і запікайте в духовці протягом 35 хвилин. Готовий пудинг прикрасьте цукровою пудрою і кедровими горішками. Смачного!
- Чорнослив - 50 грам
- Морква - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Кедрові горіхи - 2 Ст. Ложки
- Сухарі - 1 Склянка
- Молоко - 1, 5 склянки
- Обкладинка - За смаком
Поріжте моркву і яблуко і припустіть в молоці.
Відваріть чорнослив і дрібно наріжте.
Розітріть жовтки з цукром, змішайте їх з морквою, яблуками, чорносливом, кедровими горіхами, сухарями і корицею.
Додайте збиті білки, перемішайте і викладіть у форму. Запікайте в духовці протягом 35 хвилин. Готовий пудинг прикрасьте цукровою пудрою і кедровими горішками.