Рецепт Пудинг з моркви і яблук фото

Пудинг з моркви і яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Яйця , Морква , Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чашечка гарячого чаю з яблучно-морквяним пудингом відмінно скрасить холодний і сирий осінній вечір. Та й до новорічного столу цей десерт доведеться дуже до речі.

Опис приготування:

Пудинг з моркви і яблук готується так: наріжте яблуко і моркву і трохи проваріть в молоці, також відваріть і наріжте чорнослив. Змішайте їх з розтертими в цукрі жовтками, збитими білками, кедровими горіхами, сухарями і корицею. Викладіть пудинг в форму і запікайте в духовці протягом 35 хвилин. Готовий пудинг прикрасьте цукровою пудрою і кедровими горішками. Смачного!

  • Чорнослив - 50 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Кедрові горіхи - 2 Ст. Ложки
  • Сухарі - 1 Склянка
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Обкладинка - За смаком
пудинг з моркви і яблук - фото крок 1
Поріжте моркву і яблуко і припустіть в молоці.
пудинг з моркви і яблук - фото крок 2
Відваріть чорнослив і дрібно наріжте.
пудинг з моркви і яблук - фото крок 3
Розітріть жовтки з цукром, змішайте їх з морквою, яблуками, чорносливом, кедровими горіхами, сухарями і корицею.
пудинг з моркви і яблук - фото крок 4
Додайте збиті білки, перемішайте і викладіть у форму. Запікайте в духовці протягом 35 хвилин. Готовий пудинг прикрасьте цукровою пудрою і кедровими горішками.

Схожі рецепти