Смузі з моркви і яблук
(покроковий рецепт з фото)
Смузі - густий коктейль з подрібнених фруктів і овочів. На відміну від соку, в ньому зберігається клітковина, а це значить, такий напій буде в два рази корисніше!
Докладніше, як приготувати смузі з моркви і яблук, я розповім нижче. Вівсяний десерт можна замінити на соєвий пудинг. Смузі виходить помірно солодким, але за бажанням можна змінити пропорції молока і вівсяного ванільного десерту. Пропоную спробувати мій рецепт смузі з моркви і яблук. Він виходить ніжним, вершковим і дуже смачним.
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Вівсяне молоко - 250 мілілітрів
- Вівсяний ванільний десерт - 100 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Морква очистіть від шкірки, з яблука можна не знімати. Потім наріжте їх на скибочки середнього розміру.
Подрібніть в блендері всі інгредієнти до однорідної консистенції.
Смузі з моркви і яблук готовий, смачного!