Рецепт Пташине молоко під вишневим желе фото

Пташине молоко під вишневим желе
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Десерти, Желе

Простий рецепт дуже смачного желе. За смаком нагадує цукерки пташине молоко. Його можна зробити на свято або просто для сімейного чаювання.

Кількість порцій: 8
  • Крем - 450 мілілітрів
  • Вишневий сироп - 400 мілілітрів
  • Желатин - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
  • Цукор - 120 грам
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Ягоди або фрукти - За смаком
пташине молоко під вишневим желе - фото крок 1
1. Половину желатину залити холодною водою, 150 мл. Залишити желатин у воді на 30 хвилин, поки він не розбухне. Поставити на вогонь і помішувати, поки желатин повністю не розчиниться. Остудити.
пташине молоко під вишневим желе - фото крок 2
2. У міксері збити сметану, цукор і ванільний цукор. Влити тонкою цівкою желатин, постійно помішуючи. Приготувати креманки або порційні чашки. Розлити в них сметанний крем і поставити в холодильник. Крем повинен застигнути. Розчинити другу частину желатину. Вишневий сироп при бажанні можна змішати з холодною водою, якщо ви не хочете дуже солодке желе. Змішати сироп з желатином. Дістати посуд зі сметанним соусом з холодильника і залити в креманки вишневе желе. Знову поставити в холодильник, щоб желе застигло. Можна прикрасити желе ягодами або шматочками фруктів.

Схожі рецепти