Рецепт Пташине молоко під вишневим желе фото

Пташине молоко під вишневим желе
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Желе
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Простий рецепт дуже смачного желе. За смаком нагадує цукерки пташине молоко. Його можна зробити на свято або просто для сімейного чаювання.

Кількість порцій: 8
  • Крем - 450 мілілітрів
  • Вишневий сироп - 400 мілілітрів
  • Желатин - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
  • Цукор - 120 грам
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Ягоди або фрукти - За смаком
пташине молоко під вишневим желе - фото крок 1
1. Половину желатину залити холодною водою, 150 мл. Залишити желатин у воді на 30 хвилин, поки він не розбухне. Поставити на вогонь і помішувати, поки желатин повністю не розчиниться. Остудити.
пташине молоко під вишневим желе - фото крок 2
2. У міксері збити сметану, цукор і ванільний цукор. Влити тонкою цівкою желатин, постійно помішуючи. Приготувати креманки або порційні чашки. Розлити в них сметанний крем і поставити в холодильник. Крем повинен застигнути. Розчинити другу частину желатину. Вишневий сироп при бажанні можна змішати з холодною водою, якщо ви не хочете дуже солодке желе. Змішати сироп з желатином. Дістати посуд зі сметанним соусом з холодильника і залити в креманки вишневе желе. Знову поставити в холодильник, щоб желе застигло. Можна прикрасити желе ягодами або шматочками фруктів.

Схожі рецепти