Пшоняна каша ПП
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні приготуємо смачну пшоняну кашу ПП. Каша вийде розсипчаста, дуже смачна, сподобається всім. Як гарнір каша підходить просто дивовижно.
Кашу готувати будемо з пшона, попередньо добре його промивши. Так як ми готуємо варіант ПП, кількість вершкового масла повинно бути невеликим, на склянку сухої крупи будемо використовувати 15 грам масла. Варто відзначити також, що масло ви можете зовсім не використовувати, або замінити вершкове масло кокосовим або маслом авокадо.
- Пшоно - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Вершкове масло - 15 грам
- Сіль - 2 грами

Підготуйте всі інгредієнти.

Пшоно викладіть в миску або каструлю, залийте окропом, перемішайте добре, після окріп відразу злийте.

Пшоно відкиньте на сито, добре промийте під прохолодною водою.

Перекладіть пшоно в каструлю, додайте дрібку солі.

Залийте склянку пшона двома склянками води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.

Через 5 хвилин варіння пшоно збільшиться в розмірі, тепер додайте олію, вогонь вимкніть і залиште каструлю в теплому місці на 25-30 хвилин. Крупа розбухне, буде розсипчаста і дуже смачна!

Приємного вам апетиту!