Рецепт Пшоняна каша ПП фото

Пшоняна каша ПП
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
ПП рецепти
На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Сьогодні приготуємо смачну пшоняну кашу ПП. Каша вийде розсипчаста, дуже смачна, сподобається всім. Як гарнір каша підходить просто дивовижно.

Опис приготування:

Кашу готувати будемо з пшона, попередньо добре його промивши. Так як ми готуємо варіант ПП, кількість вершкового масла повинно бути невеликим, на склянку сухої крупи будемо використовувати 15 грам масла. Варто відзначити також, що масло ви можете зовсім не використовувати, або замінити вершкове масло кокосовим або маслом авокадо.

  • Пшоно - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Сіль - 2 грами
пшоняна каша ПП - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пшоняна каша ПП - фото крок 2
Пшоно викладіть в миску або каструлю, залийте окропом, перемішайте добре, після окріп відразу злийте.
пшоняна каша ПП - фото крок 3
Пшоно відкиньте на сито, добре промийте під прохолодною водою.
пшоняна каша ПП - фото крок 4
Перекладіть пшоно в каструлю, додайте дрібку солі.
пшоняна каша ПП - фото крок 5
Залийте склянку пшона двома склянками води, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
пшоняна каша ПП - фото крок 6
Через 5 хвилин варіння пшоно збільшиться в розмірі, тепер додайте олію, вогонь вимкніть і залиште каструлю в теплому місці на 25-30 хвилин. Крупа розбухне, буде розсипчаста і дуже смачна!
пшоняна каша ПП - фото крок 7
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти