Пшоняна каша «малятко»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Рецепт, як приготувати пшоняну кашу «Малятко» дуже простий і зрозумілий навіть з першого разу. Кашу можна зробити собі або своїй дитині. За бажанням до неї додають фрукти, ягоди, горіхи.
Опис приготування:
Перед початком приготування варто гарненько промити кашу, як будь-яку крупу. Кашу можна приправити не тільки з фруктами або цукром. До неї додають варені і дрібно нарізані овочі, відварне м'ясо. Такий варіант відмінно підійде для дітей. Каша смачна, ситна і корисна.
- Пшоно - 1 Склянка
- Вода - 0, 5 L
- Молоко - 0, 5 L
- Сіль, цукор - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Промийте пшоно в декількох водах, потім пересипте в сотейник і влийте заготовлену воду.
2
Надішліть сотейник на вогонь і варіть після закипання на мінімальному вогні до випаровування рідини.
3
Як помітили, що вся вода википіла, влейте молоко. Знову доведіть суміш до кипіння і зменшіть вогонь, додайте сіль і цукор.
4
Варіть все близько двадцяти хвилин, час від часу помішуйте. Не чекайте, щоб википіло все молоко.
5
Каша повинна залишатися трохи рідкої, додайте масло і перемішайте, відразу подавайте кашу до столу.